Toimitilarakentaminen

Palvelevaa toimitilarakentamista vaativiin hankkeisiin

Palvelumme

Tutustu hankkeisiimme

Toimitilarakentamista
parhailla ratkaisuilla

Teillä on tavoitteita, visio ja budjetti, meillä on asiantuntemus niiden toteuttamiseksi. Hankesuunnittelumme ottaa kaikki sidosryhmät mukaan suunnitteluun jo alkuvaiheessa, jonka jälkeen ratkaisukehityksemme tarjoaa juuri teidän tarpeisiinne sopivan suunnitelman. Yrityksenne tarpeet ovat ainutlaatuiset, mutta pyörää ei aina tarvitse keksiä uudestaan. Vakioituja konseptipohjaisia ratkaisujamme hyödyntämällä saat hankkeeseen pitävät kustannuslaskelmat, nopean läpiviennin sekä varmasti toimivan lopputuloksen.

Hyödyt asiakkaallemme

Meidät tunnetaan vaativan ja korkealaatuisen toimitilarakentamisen osaajina.
Vahvuuksiamme ovat:

  • Kyvykkyys tuottaa rakennushankkeelle realistinen hinta-arvio nopeasti
  • Sujuva ja tilaajalle läpinäkyvä rakentamisen läpivirtaus
  • Kustannustehokas ja laadukas lopputulos
  • Ympäristöä ja kustannuksia säästävät ratkaisut

Palvelukokonaisuutemme koostuu

Hanke- ja ratkaisukehityksestä

Meillä on ainutlaatuinen kyvykkyys tarjota hankkeelle luotettava hinta-arvio nopeasti. Kehitämme hankkeita yhteistyössä tilaajan kanssa. Paras lopputulos saavutetaan, kun tulevien käyttäjien odotukset ja toiveet pystytään muuttamaan todeksi toimivien ratkaisujen avulla.

Läpinäkyvästä toteutuksesta

Olemme hioneet rakentamisen prosessimme sujuvaksi ja tilaajalle läpinäkyväksi. Nopeampi läpivirtaus on avain parempaan  kustannustehokkuuteen, laatuun ja tuottavuuteen. Toteutamme kohteet tilaajalle ja hankkeelle parhaiten soveltuvimmalla urakkamuodolla.

Palveluista kiinteistön elinkaarelle

Jotta kiinteistö säilyttää arvonsa ja viihtyvyytensä, se tarvitsee oikeanlaista käyttöä, huoltoa ja kunnossapitoa. Rakentamisen ja talotekniikan osaajana tunnemme rakentamamme kiinteistöt kuin omat taskumme. Meillä on tietoa, jota siirrämme mielellämme eteenpäin. Tarjoamme kiinteistön elinkaarelle suuntautuvia asiantuntijapalveluita yhdessä osaavan kumppaniverkostomme kanssa.

Oletko kehittämässä tai rakentamassa uutta toimitilaa?

Erityisosaamisemme

Logistiikkakeskukset ja teollisuus

Meillä on vankka kokemus vaativien ja laajojen logistiikkakeskushankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Ratkaisukehityksemme avulla autamme tilaajaa löytämään eri vaihtoehtojen joukosta parhaimman.

23

Toteutettua logistiikka ja teollisuushanketta

Tokmanni

Pysäköintilaitokset

Pitkä kokemus pysäköintilaitosten suunnittelusta ja rakentamisesta on kerryttänyt meille vakioituja ratkaisuja, joita pystymme hyödyntämään uusien hankkeiden suunnittelussa. Vahva tekninen osaaminen ja tietomallin käyttö varmistavat kustannustehokkaan ja onnistuneen lopputuloksen.

30

Toteutettua pysäköintilaitosta

Pysäköintilaitokset

Toimisto- ja liiketilat

Toimisto- ja liiketilat tulee suunnitella ja rakentaa tulevien käyttäjien ehdoilla niin, että tilat tukevat toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Se on avain sekä käyttäjien tyytyväisyyteen että investoinnin kannattavuuteen. Käyttäjälähtöinen hankekehityksemme auttaa toteuttamaan tiloja, joissa käyttäjien odotukset ja toiveet osataan muuttaa todeksi toimivien ratkaisujen avulla.

16

Toteutettua toimisto- ja liiketilahanketta

Toimisto- ja liiketilat

Oppimisympäristöt

Toteutamme oppimisympäristöjä erilaisilla urakkamuodoilla tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Huolellisen prosessin, sujuvan läpiviennin ja osaavien kumppanien avulla takaamme laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen. Oppimisympäristöjen tulee tukea oppimista, opettamista ja vuorovaikutusta, ja tilojen turvallisuus, viihtyvyys ja kestävyys ovat avainasemassa.

9

Toteutettua koulu- ja päiväkotihanketta

Kalasataman korttelitalo

Ratkaisukehityksen avulla vastuullisempaa rakentamista

Ilmastonmuutos vaatii rakennusalalta voimakkaita toimenpiteitä. Samaan aikaan rakentamisen tulee kantaa myös taloudellinen vastuunsa. Yhden vastauksen isoon haasteeseen tarjoaa Firan ratkaisukehityksen ainutlaatuinen toimintamalli, joka palvelee samaan aikaan sekä ilmastoa että kustannustehokkuutta.

Rakennusten ylisuunnittelusta ja -mitoituksesta aiheutuva hukka kasvattaa merkittävästi rakentamisen kustannuksia ja hiilijalanjälkeä. Ratkaisukehitystiimimme on jo pitkään tehnyt uraauurtavaa työtä etsiessään keinoja hukan pienentämiseksi suunnitteluvaiheessa. Vakioitujen ja toimiviksi todettujen ratkaisujen avulla olemme saavuttaneet hiilijalanjälkisäästöjä, jotka parhaimmillaan vastaavat useamman kerrostalokohteen koko elinkaaren aikaisia päästöjä.

Lue blogista kuinka säästämme ympäristöä ja kustannuksia ratkaisukehityksen avulla.

Firan toimitilarakentamisen lukuja

+60

Toimitilarakentamisen asiakkaiden
suositteluaste 2021 | NPS

Yli 60

toteutettua toimitilahanketta

70

Toimitilarakentamisen ammattilaista

Asiakkaitamme

Haluatko vaihtaa muutaman sanan hankkeestasi?

Sitoumuksetta tottakai – Jätä meille yhteystietosi ja lyhyet lisätiedot
niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Haluatko liittyä joukkoomme?