Asuntokorjauspalvelu kiinteistönomistajille

Tahdotko nostaa kiinteistösi arvoa ja asukastyytyväisyyttä?

Tutustu ratkaisuumme

Fira Ketterä Pro

Fira Ketterä Pro on kiinteistön omistajille suunnattu palvelu, joka nostaa asuinkiinteistön arvoa ja asukastyytyväisyyttä sekä varmistaa omistajan mielenrauhan. Palvelu koostuu analyysivaiheesta, hankkeen toteuttamisesta sekä asumisen aikaisesta laadunvarmistuksesta. Nyt on oikea aika turvata investointisi kannattavuus.

Ketterä Pro nostaa asuinkiinteistösi arvoa ja asukastyytyväisyyttä.

Palvelun sisältö

1 Analyysi ja skenaariot

Aloitamme tutkimalla parhaat tavat nostaa asuinkiinteistösi arvoa.

Mallinnamme ja laskemme kiinteistön arvoon vaikuttavia muuttujia, tavoitteena löytää kannaltasi paras lopputulema. Tutkittavia asioita ovat esimerkiksi asumisen tuotot, rakentamisen ja kunnossapidon kustannukset ja näiden taustalla olevat tekniset toimenpiteet, vuokrattavuus, ESG-toimenpiteet sekä riskit ja mahdollisuudet. Vaiheen lopussa vertailemme eri skenaarioita, joiden perusteella hankkeelle valitaan sopivin toteutustapa sekä sovitaan yhteiset tavoitteet toteutuksen ja asumisen ajalle.

2 Toteutus

Toteutusvaiheessa suoritamme valitun skenaarion edellyttämät saneeraustoimenpiteet.

Toteutusvaiheessa toimitamme analyysissa määritellyt saneeraustoimenpiteet. Saumattomasti etenevällä toteutussuunnittelulla varmistetaan se, että tekniset ratkaisut tulevat huomioiduiksi. Haluttu ja kustannustehokas lopputulos saavutetaan Firan tahtituotantoon perustuvalla asuntojen korjaamisen mallilla, osaavien ammattilaisten toimesta. Hanke toteutetaan läpinäkyvänä projektinjohtourakkana, jossa osa palkkiostamme on sidottu onnistumiseen.

3 Asuminen ja elinkaari

Autamme varmistamaan asukkaiden viihtyvyyden, asuinkiinteistön toiminnan sekä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen.

Kun liiketoimintasi menestyy, menestymme mekin. Siksi osa palkkiostamme on sidottu yhdessä määriteltyihin tavoitteisiin myös asumisen aikana.

Me autamme sinua korjaushankkeessasi ja saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteesi.

Miksi valita Fira Ketterä Pro?

• Investointisi tuotto on paras mahdollinen vuodesta toiseen: autamme nostamaan asuinkiinteistösi arvoa ja asukastyytyväisyyttä.

• Toteutus on sujuvaa ja lopputulos onnistunut: tahtituotantoon ja vakioituihin ratkaisuihin perustuvasta korjaamisen mallista vastaavat  kokeneet ammattilaisemme.

• Saat lisää tyytyväisiä asukkaita: varmistamme asuinkiinteistösi suunnitelman mukaisen toiminnan. 

• Huolehdimme investoinnista puolestasi: mittaamme jatkuvasti asukkaiden tyytyväisyyttä sekä tekniseen laatuun että toimintaamme. Siksi myös ansaintamallit ovat yhteiset.

Näin prosessi etenee

Esimerkki etenemisestä

Prosessin vaiheet

*Verstas on Firan kehittämä hankekehityksen vuorovaikutteinen toimintamalli, jossa hankkeen osapuolet istuvat saman pöydän ääreen. Näin ollen tiedonvaihto ja vuorovaikutus on tehokasta ja laadukasta.

Case: Varma ja Fira uudistavat asuinrakentamisen saneerauskäytäntöjä

Työeläkeyhtiö Varma ja rakennusyhtiö Fira ovat solmineet puitesopimuksen asumisen laadun jatkuvaan parantamiseen tähtäävästä Viihtyvyysparannuskonseptista. Konsepti tuo merkittävän muutoksen rakennusalan perinteiseen saneerausmalliin – Fira toimittaa saneeraukset valmiina palveluna sisältäen projektijohtamisen, suunnittelun ja ennusteet. Näin varmistetaan se, että Varman asuntokanta pidetään jatkuvasti mahdollisimman korkealla tasolla niin asuntojen kunnon kuin tyylinkin osalta.

Fira ja Varma uudistavat asuinrakentamisen saneerauskäytäntöjä

Asiakkaitamme

Haluamme tarjota jatkuvasti viihtyisämpiä ja houkuttelevampia koteja. Tämä edellyttää järjestelmällistä ja ajantasaista saneeraustoimintaa, jossa Fira on sekä aktiivinen että ratkaisuhakuinen kumppani.

areim

Firaan on aina helppoa olla yhteydessä ja vastauksia saa nopeasti. He tuntuvat aidosti kiinnostuneilta meidän projekteistamme, ja ovat valmiita sparraamaan erilaisia ideoita.

Sato

Haluamme tarjota jatkuvasti viihtyisämpiä ja houkuttelevampia koteja. Tämä edellyttää järjestelmällistä ja ajantasaista saneeraustoimintaa, jossa Fira on sekä aktiivinen että ratkaisuhakuinen kumppani.

Haluatko vaihtaa muutaman sanan hankkeestasi?

Sitoumuksetta tottakai – Jätä meille yhteystietosi ja lyhyet lisätiedot
niin olemme sinuun pian yhteydessä.