Rakennusalan työpaikat

Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti osaajia

 

Katso avoimet työpaikkamme

Meillä ei tyydytä vanhaan

Firalla on yksinkertainen, mutta samalla vaativa ja kunnianhimoinen tavoite: ihminen on lähtökohtamme.

Jotta ihmiset voivat kukoistaa Firalla, haluamme tarjota heille haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Toisaalta kaikkien firalaisten täytyy ottaa myös itse vastuuta. Kukaan ei voi päättää puolestasi, miten parhaiten toteutat itseäsi ja teet asioita fiksummin. Me pyrimme kuitenkin mahdollistamaan kehittymisesi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun lähtökohdistasi. Meillä saa yrittää sekä yhdessä että yksin, ja myös myöntää silloin, kun jokin ei toimi. Haluamme olla työpaikka, jossa firalaiset viihtyvät ja innostuvat.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Uudistamme koko rakennusalaa ja etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Arvostamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, sekä kunnioitamme eettisiä ja läpinäkyviä toimintaperiaatteita. Ja aina on mahdollista parantaa.

Fira työpaikkana 2023

281

Henkilöstön määrä

82%

Miehiä

18%

Naisia

40

Keskimääräinen ikä

+42

Työntekijätyytyväisyys (eNPS)

4,0

Työntekijäkokemusindeksi

39

Työnkierron myötä uusia tehtäviä

7%

Työntekijöiden vaihtuvuus

rakennusalan työpaikat

Katso avoimet työpaikkamme

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Firasta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Tule mukaan osaksi osaavaa joukkoamme.

#töihinfiralle

Tutustu firalaisten arkeen oheisista videoista!

Huolehdimme Firalaisten hyvinvoinnista

Meillä saat lakisääteistä huomattavasti laajemmat työterveyshuollon palvelut ja sinut on lisäksi vakuutettu vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Saat myös puhelin- ja lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä tehtävänkuvasta riippuen myös autoedun.

Päätoimitilamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Technopoliksessa, jossa on tarjolla erinomaiset lounas- ja kahvilapalvelut. Firan työmailla viihtyvyydestä huolehditaan Firan työmaatoimistokonseptin mukaisilla tiloilla. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista helpotamme liukuvalla työajalla ja mahdollisuudella tehdä etätöitä työtehtävien niin salliessa. Toimistollamme on hedelmiä ja välipalaa on saatavilla joka arkipäivä ja työmaille välipalatarvikkeet voi tilata Kauppakassi-palvelusta.

Firassa tykätään tehdä töitä yhdessä. Luomme ja ylläpidämme yhteistä kulttuuria erilaisilla tapahtumilla, kuten pikkujouluilla, kesäjuhlilla sekä kaikkien firalaisten yhteisillä Suuntauspäivillä. Firan vapaa-ajan kerhoihin saa osallistua jokainen mieltymyksensä mukaan.

Ammatillinen osaaminen on taitoa tulevaisuuden rakentamiseksi

Kehittäminen ja ketteryys ovat sisäänrakennettuja firalaisessa kulttuurissa. Tämä näkyy kehitysmyönteisenä asenteenamme – otamme uudet asiat ilolla vastaan. Firalla osaamisen kehittäminen perustuu keskeisesti kunkin työntekijän kiinnostuksen kohteisiin. Osaamisen syventämisessä voi hyödyntää esimerkiksi Fira Akatemian koulutustarjontaa. Fira Akatemiassa kouluttajina on niin omia kuin yrityksen ulkopuolisia asiantuntijoita. Vuonna 2022 yhteensä 15 firalaista osallistui työnkiertoon ja vaihtoi roolia Firan sisällä.

Firan kehitysakatemiassa käynnistettiin vuoden aikana Tahtirakentajien verkosto, jossa yli 40 firalaista jakaa osaamistaan sekä luo yhtenäistä toimintatapaa tahtirakentamiseen. Vuoden kestävän ohjelman aikana hyödynnetään myös kansainvälistä osaamista ja oppeja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää työmahdollisuuksista tai Firan kulttuurista