Modernisointi

Päivitä rakennuksesi huomisen tarpeisiin – teemme rakennuksen arvoa nostavaa korjausrakentamista.

 

Tapamme toimia 
Tutustu hankkeisiimme 
Ota yhteyttä

Modernisointi

Arvoa nostavaa korjausrakentamista

Modernisoinnin tavoite on huolehtia rakennuksista ja nostaa niiden arvoa. Firan ammattitaitoinen ja kunnianhimoinen tiimi on mukana hankkeissa aina hankintaprosessista toteutuksen kautta elinkaarisuunnitteluun asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Vanhat rakennukset on suunniteltu oman aikansa tarpeisiin, eivätkä ne välttämättä palvele tämän päivän tarpeita ja käyttäjien odotuksia. Rakennuksen modernisointi on oikein toteutettuna erittäin kustannustehokas tapa huolehtia omaisuuden arvosta ja tilojen joustavasta käytöstä. Meillä on pitkä kokemus modernisointiurakoiden toteuttamisesta niin, että kiinteistön käyttäjien työrauha säilyy ja kiinteistön tuotot on turvattu mahdollisimman hyvin pitkälle tulevaisuuteen.

Me Firalla tunnemme suurta ammattiylpeyttä, kun saamme toimia modernisointihankkeen luotettavana ja käyttäjiä kuuntelevana kumppanina hankkeen alusta loppuun saakka.

Modernisointi

Firan modernisointi pähkinänkuoressa

+ 200k

Neliömetriä modernisoitua tilaa

+ 20

Toteutettua hanketta viimeisen 10 vuoden aikana

4,5/5

Asiakastyytyväisyyden keskiarvo

Oletko kehittämässä hanketta?
Me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tapamme toimia

Kehitämme hankkeet yhdessä

Vanhojen rakennusten modernisointi asettaa rakentamiselle haasteita, jotka saavat useimmat raapimaan päätänsä. Modernisointihankkeet sisältävät usein aikataulutuspulmia, sillä ne ovat nopeatempoisia, monisyisiä ja polveilevia. Vastauksemme näihin haasteisiin ovat yhteistoiminnallinen urakkamalli ja hankkeiden kehittäminen avoimessa yhteistyössä. Palveleva asenne, aktiivinen kustannusohjaus sekä tiivis yhteistyö sidosryhmien ja kumppanien kanssa mahdollistavat onnistumisen.

Jatkuvasti tuottavaa

Meillä on pitkä kokemus modernisointiurakoiden toteuttamisesta niin, että loppukäyttäjien työrauha ei häiriinny projektien aikana. Esimerkiksi työvaiheet ja logistiikka pystytään toteuttamaan minimaalisella häiriöllä rakennusten käyttäjille. Näin rakennuksessa voidaan jatkaa työtä ja siirtyä portaittain uusiin tiloihin.

Ansaintamme on sidottu asiakkaidemme ja käyttäjien kokemukseen remontista.

Läpinäkyvää uudistamista

Digitaaliset työkalumme tarjoavat teille paitsi nopeamman läpiviennin, myös halutessanne vaikka reaaliaikaisen kustannusseurannan. Yhdessä kehitetty hanke varmistaa pitävän budjetin ja aikataulun.

Moderni+ palvelu

Moderni+-palvelu kiinteistösijoittajan apuna

Toisin kuin perinteiset rakennusliikkeet, olemme mukana rakennusprojektissasi sen alusta loppuun. Firan Moderni+-palveluun kuuluu neljä osa-aluetta: Kiinteistön hankinta, hankekehitys, toteutus ja käyttö. Olemme asiakkaittemme apuna hinnoittelussa, aikataulussa, teknisissä määrittelyissä, rakennuksen käytön skenaarioiden tutkimisessa ostoprosessista käyttöön asti ja tarvittaessa myös EXIT-prosessissa. Tutustu prosessiin alta tai lataa palvelukuvaus tästä

Haluatko vaihtaa muutaman sanan hankkeestasi?

Sitoumuksetta tottakai – Jätä meille yhteystietosi ja lyhyet lisätiedot
niin olemme sinuun pian yhteydessä.