Opiskelijoille

Tarjoamme useiden eri alojen opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja saada niin kokemusta kuin kokemuksiakin työelämästä.

Tarjoamme harjoittelupaikan pääkaupunkiseudulle monipuolisiin uudis- ja asuntorakentamisen hankkeisiimme, toimitilarakentamiseen sekä putkiremonttikohteisiimme.

Kesän 2023 hakuaika on päättynyt. Kiitämme kaikkia hakemuksen lähettäneitä.

Kesätrainee ohjelmamme työntekijöistä*:

100 %

On viihtynyt meillä kesätöissä

100 %

On kiinnostunut työskentelemään Firalla myös tulevaisuudessa

100 %

Suosittelee Firaa työpaikkana

* 10 vastaajaa

Miksi Fira?

Tuemme kasvuasi ja kehitystäsi kohti alan huippua antamalla sinulle tarpeeksi haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä.

Meillä on mahdollista työllistyä vuosittain niin työmaalla kuin toimistolla monipuolisiin tehtäviin. Harjoittelijoiden opinnot ovat suuntautuneet rakennusalan lisäksi myös talouteen, suunnitteluun ja markkinointiin, joten tarjolla on hyvin erilaisia paikkoja. Mahdollisuuksien mukaan voimme myös jatkaa työsopimusta harjoittelujakson jälkeen. Moni kesätyöntekijä onkin kasvanut opintojen ohessa täysipäiväiseksi firalaiseksi.

Tarjoamme kaikille firalaisille laajan valikoiman yhteisiä tapahtumia ja koulutuksia, sekä monipuolisesti työsuhde-etuja. Olemme osa rakennusalan muutosliikettä ja etsimme vuosittain uusia lupaavia tekijöitä, joiden näkemykset alan uudistamisesta ja parantamisesta ovat lähellä sydäntä.

Antti Kauppila, kehityspäällikkö

Antti Kauppilan uratarina

Antti Kauppila aloitti Firan ensimmäisessä trainee-ohjelmassa vuonna 2011. Katso Antin uratarina Firalla ja miksi kannattaa hakea mukaan.

Traineeohjelmasta kuultua

Kuinka olet viihtynyt Firalla?

Firassa parasta on Firalaiset. Harjoittelijat otetaan vastaan kuten kaikki muutkin työntekijät ja Fira antaa harjoittelijoille mahtavat lähtökohdat uuden oppimiselle ja oman ammattitaidon kehittämiselle.

Itse olen päässyt tekemään laidasta laitaan erilaisia työtehtäviä, joista olen oppinut paljon uutta. Vaikka uudet työtehtävät tuottavatkin välillä haasteita, niistä selviää tiimin kanssa yhdessä. Täällä ketään ei jätetä yksin vaan kaikki auttavat toisiaan.

Aleksi Laine, vuoden trainee 2022