Tiedote

16. helmikuuta 2022

Fira ja Varma uudistavat asuinrakentamisen saneerauskäytäntöjä

Fira Oy ja työeläkeyhtiö Varma ja ovat solmineet puitesopimuksen asumisen laadun jatkuvaan parantamiseen tähtäävästä viihtyvyysparannuskonseptista.
Fira ja Varma uudistavat asuinrakentamisen saneerauskäytäntöjä

Fira Oy ja työeläkeyhtiö Varma ja ovat solmineet puitesopimuksen asumisen laadun jatkuvaan parantamiseen tähtäävästä viihtyvyysparannuskonseptista. Konsepti tuo merkittävän muutoksen rakennusalan perinteiseen saneerausmalliin. – Fira toimittaa saneeraukset valmiina palveluna sisältäen projektijohtamisen, suunnittelun ja ennusteet. Näin varmistetaan, että Varman asuntokanta pidetään jatkuvasti mahdollisimman korkealla tasolla niin asuntojen kunnon kuin tyylinkin osalta.

Viihtyvyysparannusremontti voi tarkoittaa laajimmillaan asunnon keittiö- ja kylpyhuoneremonttia sekä kaikkien pintojen uusimista, mutta remontin laajuus määritellään aina asunnon kunnon mukaan. Viihtyvyyskonseptilla toteutettavat saneerauskohteet valitaan Varman asuntokohteista hyödyntäen Varman ja Firan ajantasaista dataa sekä laskelmia asuinkohteesta ja sen ympäristöstä. Viihtyvyyskonsepti tukee Firan tavoitetta tarjota asiakkailleen laadukkaita ja kokonaisvaltaisia rakentamisen palveluja aina suunnittelusta toteutukseen saakka.

”Haluamme tarjota jatkuvasti viihtyisämpiä ja houkuttelevampia koteja. Tämä edellyttää järjestelmällistä ja ajantasaista saneeraustoimintaa. Fira on aktiivinen ja ratkaisuhakuinen kumppani, jonka toivomme varmistavan hankkeiden kustannustehokkuuden ja laadun”, toteaa Varman asuntosalkunhoitaja Sarianna Sipola.

”Yhteistyö Varman kanssa parantaa asuntojen käyttöastetta sekä saneerausten kustannustehokkuutta. Kun saneeraushankkeet tehdään oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan, asukas saa parempaa vastinetta rahalle ja kohteen vetovoima kasvaa. Vuodessa tarkoitus on saneerata kymmeniä asuntoja”, kertoo liiketoimintajohtaja Sami Kokkonen Firalta.

Lisätietoja:
Sami Kokkonen
Fira Oy
Johtaja, Putkiremontit & asuntoperuskorjaukset
0400 204 250
sami.kokkonen@fira.fi

FIRA
Fira Oy on rakentamisen palveluyhtiö, joka keskittyy laadukkaisiin hankeratkaisuihin kasvavilla rakentamisen osa-alueilla erityisesti pääkaupunkiseudulla. Liiketoimintamme jakautuu neljään palvelualueeseen: asuntorakentamiseen, toimitilarakentamiseen, modernisointiin ja putkiremontteihin. Kehitämme asumisen ja rakentamisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön, ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa. 

VARMA
Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka vastaa yli 918 000 työntekijän, yrittäjän ja eläkkeensaajan eläketurvasta. Olemme myös yksi Suomen suurimmista kiinteistösijoittajista noin 5,2 miljardin euron kiinteistösijoitusomaisuudella. Varmalla on noin 4200 vuokra-asuntoa ja 80 toimitilakiinteistöä ympäri Suomen. Lue lisää: varma.fi

Jaa artikkeli

Lisätietoja

Sami Kokkonen

Johtaja | Putkiremontit ja asuntokorjaukset

+358 400 204 250 sami.kokkonen@fira.fi