Oppimisympäristöt Toimitilarakentaminen

HEISchools Jätkäsaari -päiväkoti

Heischools Jätkäsaari

Vuosi

Sijainti

Helsinki

Urakkamuoto

Projektinjohtourakka

Verstastyöskentelyllä loistava lopputulos

HEISchools Jätkäsaaren laajuus on 1600 bruttoneliötä ja se pitää sisällään päiväkodin lisäksi toimitilat ulkopuoliselle kahvilaoperaattorille. Päiväkodissa on tilat 150 lapselle.

Hankkeen tilaaja on Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt, käyttäjänä tulee olemaan Touhula Varhaiskasvatus Oy ja päiväkoti tulee toimimaan suomalaiseen varhaiskasvatusosaamiseen perustuvan kansainvälisen HEISchools-konseptin mukaisesti.

HEISchoolsin ovat konseptoineet kasvatusalan ammattilaiset yhdessä Helsingin yliopiston kanssa. Sen helposti skaalautuvan toiminnan kulmakivinä toimivat helppokäyttöisyys ja avoimuus.

Hankkeeseen toteutettiin Firan Verstas, missä hankkeen kannattavuutta, toteutettavuutta ja toiminnallisuutta kehitettiin yhdessä asiakkaan, käyttäjien ja suunnittelijoiden kanssa. Rakennustyöt valmistuvat touko-heinäkuussa 2020.

On hienoa olla mukana tuomassa Jätkäsaareen englanninkielistä päiväkotipalvelutarjontaa sekä kehittämässä HeiSchools konseptin lippulaivaa. Verstastyöskentely oli mielekäs valinta hankkeessa, jonka puitteissa konsortion osapuolet pystyivät yhdessä innokkaassa ilmapiirissä löytää mahdollisimman hyviä suunnitteluratkaisuja turvallisille ja terveellisille päiväkotitiloille.

Julia Astrada, Projektipäällikkö, eQ Varainhoito Oy
1 Suunnitteilla
2 Rakenteilla
3 Valmistunut

Asiakastyytyväisyys

Kokonaistyytyväisyys

4,2/5

Helppous

4,3/5

Suositteluaste / NPS

+57

Jaa referenssi

Lisätietoja

Tahdotko kuulla kuinka voisimme auttaa sinun hankkeessasi? Ota yhteyttä

Henri Mämmi

Henri Mämmi

Johtaja | Toimitilarakentaminen

+358 50 346 9076 henri.mammi@fira.fi

Toimitilarakentamista vaativiin hankkeisiin