Liiketilat Monitoimitilat Toimitilarakentaminen

Kivenlahden Hybridiarena

Kivenlahden hybridiarena

Tilaaja

Kiinteistö Oy Kivenlahden Sport Center

Vuosi

‍4/2023–10/2024

Laajuus

yli 15 000 m²

Sijainti

Espoo

Pääsuunnittelija

L Arkkitehdit Oy

Urakkamuoto

Projektinjohtourakka

Monipuolinen elämys- ja tapahtumakeskus Espooseen

Fira rakentaa Espoon Kivenlahteen yli 15 000 neliömetrin kokoisen Hybridiarenan, joka on täysin uudenlainen liikunta-, kulttuuri- ja tapahtumatoimintaan tarkoitettu elämysareena.

Vuoden 2024 syksyllä valmistuva Hybridiarena tarjoaa tuhansille ihmisille päivittäisen liikunta- ja kohtaamispaikan, ja lisäksi digitaalisen sekä fyysisen tapahtuma-alustan yrityksille ja tapahtumille. Hybridiarena sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä, Espoon Kivenlahden metroaseman vieressä, Länsiväylän varrella.

”Rakennamme Hybridiarenasta poikkeuksellisen monipuolisen, muuntojoustavan ja Suomessa täysin ainutlaatuisen liikunta-, kulttuuri- ja tapahtumapaikan”, toteaa hankkeen kiinteistökehittäjä, talousneuvos Heimo Välinen.

Sijainti hyvien yhteyksien äärellä varmistaa, että areena palvelee lähialueen lisäksi koko Espoon, pääkaupunkiseudun ja Suomen tarpeita. Metromatka Helsingin keskustasta kestää alle puoli tuntia ja automatka Helsinki-Vantaan lentokentältä saman verran.

”Hybridiarenassa voi harrastaa liikuntaa, järjestää kulttuuri- ja yritystapahtumia, syödä hyvää ja terveellistä ruokaa sekä vaikkapa tehdä etätöitä”, sanoo hankeyhtiön toimitusjohtaja Mikko Tuominen.

Hybridiarenaan tulee elämysareenan lisäksi hyvinvointipalveluja, ryhmäliikuntatiloja, kuntosali, jääkiekon taitoharjoittelukeskus, urheilukenttä mm. koripalloiluun ja salibandyyn sekä valmennus- ja testausasema. Katolle, liki 40 metrin korkeuteen sijoitetaan monikäyttöinen 1 000 neliömetrin kokoinen kattoterassi, jossa on ulkoilmabaari ja ravintolapalveluita sekä katettu uima-allas.

Hybridiarena on osa laajempaa Kivenlahden alueen kehittämistä. Lue lisää Espoon kaupungin sivuilta.

Rakennamme Hybridiarenasta poikkeuksellisen monipuolisen, muuntojoustavan ja Suomessa täysin ainutlaatuisen liikunta-, kulttuuri- ja tapahtumapaikan.

Heimo Välinen, Talousneuvos & kiinteistökehittäjä

Tila

1 Suunnitteilla
2 Rakenteilla

Jaa referenssi

Ota yhteyttä

Tuomas Lankinen

Kategoriavastaava, hankekehitys | Toimitilarakentaminen

+358 44 378 6454 tuomas.lankinen@fira.fi