Uutinen

1. joulukuuta 2022

Postipuiston asukkaiden yhteinen Postivarikko avautuu keväällä 2023 – Haemme nyt yrittäjiä mukaan toimintaan 

Haemme mukaan muun muassa kahvilaoperaattoria. Toimimalla nopeasti, on operaattorilla mahdollisuus päästä vaikuttamaan tilaan ja kalustukseen.

Pohjois-Pasilaan muodostuvaan uuteen kaupunginosaan Postipuistoon rakennetaan uudenlaista yhteisöllistä asukastaloa. Keskelle aluetta, Rullakkotorin laidalle rakentuva yhteisötalo Postivarikko tarjoaa alueen asukkaille monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja yhteisöllisyyttä, joka on koko Postipuiston alueen suunnittelun kantava ajatus. 

Keväällä 2023 valmistuva Postivarikko on alueen taloyhtiöiden yhteisesti vuokraama, jolloin se tarjoaa asukkaille tiloja monipuoliseen käyttöön. Yli 1000 neliöiseen asukastaloon rakentuu muun muassa kuntosali, liikuntasali, kahvilatila sekä verstas, joka tarjoaa harrastusmahdollisuudet puutöihin, askarteluun ja rakenteluun. Tiloissa järjestetään myös ohjattua toimintaa.  

Postipuisto on Pohjois-Pasilaan rakentuva yli 5 000 asukkaan moderni asuinalue, joka tarjoaa hyvät liikenneyhteydet, kattavat palvelut ja viihtyisän asuinympäristön aivan Keskuspuiston kupeessa. Alueen läpi kulkeva kävelykatu Kustinpolku luo mukavat puitteet urbaaniin yhdessäoloon ja ajanviettoon. Kaikkiaan Pohjois-Pasilaan on tarkoitus rakentaa koti yli 12 000 asukkaalle. 

Postivarikko hakee nyt yrittäjiä mukaan kehittämään yhteisötalon toimintaa. Haemme mukaan muun muassa kahvilaoperaattoria. Toimimalla nopeasti, on operaattorilla mahdollisuus päästä vaikuttamaan tilaan ja kalustukseen. Tila muodostuu kahvilasta, erillisestä keittiötilasta sekä kabinetista. Kahvilalla on myös mahdollista sijoittaa pöytäryhmiä terassille.  

Tiedot

  • 110 m² sisätilaa
  • 26 m² keittotilat
  • Rullakkotorin puoleiselle terassille mahdollisuus sijoittaa pöytiä
  • Kahvilan keittiöllä on oma luiskalla varustettu sisäänkäynti
  • Kahvilatilalla on oma ulko-ovi torin puolelle
  • Sijainti keskeisellä ja kasvavalla paikalla Postipuistossa, Pohjois-Pasilassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella

Postivarikon pohjakuva ja kahvilan sijainti rakennuksessa.

Tiloissa järjestetään myös ohjattuja työpajoja sekä ohjattua liikuntaa. Ole yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut järjestämään tiloissa toimintaa. Lähetä kysely osoitteeseen: info@postivarikko.fi

Tutustu myös Postivarikon toimintaan ja varausjärjestelmään osoitteessa:

Postivarikon sijainti

Postivarikko sijaitsee Postipuiston sydämessä, osoitteessa Rullakkokatu 2.

Ilmalan asema

Käpylän asema

Postivarikko

Jaa sivu