Blogi

6. toukokuuta 2022

Postipuistosta pääsee luontoon ja kaupunkiin yhtä helposti

Postipuisto sijaitsee liikenteen risteyskohdassa, lähellä kaikkea. Helsingin Pasilan alueelle on nousemassa asuinalue, jossa korostuvat vehreä ympäristö ja yhteisöllisyys.
Postipuisto

Helsingin Pasilan alueelle on nousemassa asuinalue, jossa korostuvat vehreä ympäristö ja yhteisöllisyys. Postipuisto sijaitsee liikenteen risteyskohdassa, lähellä kaikkea. 

Pohjois-Pasilaan on tällä hetkellä rakentumassa modernia kaupunkirakentamista edustava Postipuiston asuinalue, jonka asukkaat pääsevät nauttimaan luonnosta suoraan kotioveltaan. Luonto on todella lähellä, sillä alue rajautuu suoraan Helsingin Keskuspuistoon. Postipuistosta on hyvät kulkuyhteydet, koska se on liikenteellisessä risteyskohdassa ja Pasilan, Ilmalan ja Käpylän juna-asemien läheisyydessä. 

Yksi voimakkaasti rakentuvan alueen merkittävimmistä rakentajista on Fira Oy. Asukaspalautteessa kiitelty ja toiminnassaan innovatiivinen Fira rakentaa erityisesti pääkaupunkiseudulla. Yksin viime vuonna viihtyisiä asuntoja valmistui 561. 

Postipuistosta pääsee luontoon ja kaupunkiin yhtä helposti
Firan Valtteri Partanen ja Ayala Maimon Postipuistossa. Vuosien 2023–2024 vaihteessa valmistuvan Postipuiston Hehkun taloyhtiöissä tulee olemaan loistavat näköalat.

Fira on rakentamassa alueelle muun muassa Postipuiston Hehku -kokonaisuutta, johon kuuluu kaksi taloyhtiötä: As Oy Helsingin Eloisa ja As Oy Helsingin Idylli. Molempien taloyhtiöiden ennakkomarkkinointi on nyt alkanut. 

”Kohteissa on monipuolinen asuntojakauma aina yksiöistä perheasuntoihin erilaisilla huonejaoilla tai terassityypeillä. Helsingin Eloisasta on upeat näköalat ja Helsingin Idylli taas on kuin pesä sisäpihan suojassa”, kertoo Firan kuluttajamyyntipäällikkö Ayala Maimon

Taloyhtiöiden arvioitu valmistumisaika on vuosien 2023–2024 vaihteessa. Aikaisemmat Firan alueelle tekemät rakennusprojektit, kaksi vuokrataloyhtiötä, ovat jo valmistuneet – edellä aikataulusta. 

Postipuiston Hehkun taloyhtiöiden lisäksi Fira rakentaa parhaillaan alueelle ryhmärakennushankkeena toteutettavaa asuinkerrostaloa, parkkitaloa sekä kaikille alueen asukkaille yhteiskäyttöön tulevaa Postivarikko-yhteisötaloa

”Veistokselliseen rakennukseen tulee muun muassa liikuntakeskus, kirjasto, etätyötiloja ja kahvila. Postivarikkoon tulee myös erilaisia harrastustiloja”, kertoo Postipuiston alueen asuntorakentamisen projektipäällikkö Valtteri Partanen

Postivarikko aukioineen tuleekin olemaan alueen aktiivinen keskus, joka kannustaa yhteisölliseen tekemiseen. 

Tutustu Postipuiston Hehkuun ja katso vapaat asunnot täältä >>

Lue lisää Postipuiston asuinalueesta >>

Jaa artikkeli

Lisätietoja

Ayala Maimon

Kuluttajamyyntipäällikkö LKV

+358 40 524 9600 ayala.maimon@fira.fi