Asuntorakentaminen Vuokra-asuntoja

As Oy Kokkovuori – Premico Kodit

As Oy Kokkovuori

Tilaaja

Morgan Stanley Real Estate Investing

Vuosi

‍3/2022–09/2023

Laajuus

121 asuntoa, 9634 brm²

Sijainti

Espoo

Pääsuunnittelija

L Arkkitehdit Oy

Urakkamuoto

KVR-urakka

BREEAM –sertifioituja vuokra-asuntoja Haukilahteen

Firan urakoima 121 huoneiston vuokra-asuntokohde käsittää kaksi kerrostaloa Espoon Haukilahdessa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Hanke toteutettiin KVR-urakkana Firan suunnitteluratkaisun mukaisesti.

Kohde toteutettiin täydennysrakentamishankkeena tontille jossa oli ennestään 60-luvun kerrostaloja sekä yksi uudempi. Pihakansi ja lamellitalo rakennettiin vanhan parkkipaikan päälle. Asunnoista 70 kpl on yksiöitä ja kaksioita ja loput perheasuntoja. Asuntojen keskipinta-ala on noin 52 neliömetriä. Erityispiirteenä jokaisessa asunnossa on etätyöskentelylle varattu työpiste. Lisäksi hankkeessa on painotettu erityisesti yhteistilojen laatuun ja toimivuuteen.

Hankkeen rakennuttajakonsulttina toimi Premico Consulting, Morgan Stanley Real Estate Investingin (MSREI) lukuun ja asunnot vuokrataan Premico Kodit -tuotebrändin alla. Hankkeelle haetaan ”Very good” -tason BREEAM -sertifikaattia. Suunnitteluvaiheen osalta sertifikaatti on jo myönnetty hankkeelle ja kyseessä on Suomen toinen suunnitteluvaiheen BREEAM-sertifikaatti.

BREEAM-luokitus on yksi Euroopan käytetyimmistä rakentamisen ympäristöluokitusjärjestelmistä ja vastuullisuuden arviointimenetelmistä. Sertifikaatin saanut kiinteistö täyttää tietyt kestävän kehityksen mukaiselle kiinteistölle asetetut kriteerit ja kiinteistö on käynyt läpi ulkopuolisen auditoinnin. 

Asiakastyytyväisyys

4,1/5

Kokonaistyytyväisyys

4,2/5

Helppous ja vaivattomuus

+100

Suositteluaste (NPS)

Tila

1 Suunnitteilla
2 Rakenteilla
3 Valmis

Voimmeko olla avuksi sinunkin hankkeessasi?

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Juha Lanne

Hankekehitysjohtaja | Asuntorakentaminen

+358 40 5250344 juha.lanne@fira.fi

Jaa referenssisivu