Asuntorakentaminen Omistusasuntoja

Koskelan Tammi – Kilo Invest

Koskelan Tammi

Tilaaja

Kilo Invest Oy

Vuosi

‍04/2020-08/2021

Sijainti

Helsinki

Urakkamuoto

KVR-urakka

Koskelan Tammi täydensi Koskelan elinkaarikorttelin

Koskelan elinkaarikortteliin kuuluvassa Asunto Oy Helsingin Koskelan Tammessa yhdistyvät paitsi keskeinen sijainti vehreän puistoalueen läheisyydessä, myös kaunis arkkitehtuuri sekä kehittyvät palvelut. Hankkeen sujuvuuden ja lopputuloksen laadun varmistivat Firan modulaarinen suunnittelu ja tahtituotanto.

Koskelan Tammen B-rapun asunnot on toteutettu yksityiskohtaisesti Liberty Life Conceptin mukaisesti. Konseptissa keskitytään asukkaaseen – kodin tulee elää ihmisen elämän muutosten mukaisesti, eikä toisinpäin. LLC-konseptin on suunnitellut sisustusarkkitehti Maarit Gummerus.

– Koskelan Tammi on monin tavoin edistyksellinen. Se on osa monimuotoista ja yhteisöllistä korttelialuetta, toteaa Kilo Investin hallituksen puheenjohtaja Jouni Lehtinen.

Koskelan Tammen rakennuttaja on Kilo Invest ja toteuttaja Fira. Kohde on osa Helsingin Kehittyvä Kerrostalo-ohjelmaa, jossa etsitään uusia ratkaisuja kerrostalojen suunnitteluun ja rakentamiseen esimerkiksi teknisen, toiminnallisen, esteettisen, sosiaalisen, asuntopoliittisen ja rakentamisprosessin näkökulmista. Rakennus kuuluu Koskelan elinkaarikortteliin, jossa sijaitsevat myös Avaran vapaarahoitteinen vuokratalo Vaahtera sekä Asumisosuuskunta Koskelan Lehmus.

Asiakashyödyt

  • Valmiiksi mietitty kokonaisratkaisu: parempi laatu.
  • Yhteensovitetut työvaiheiden rajapinnat: kustannustehokkuutta ja mielekkäämpää työntekoa. 
  • Tehokas hankekehitysprosessi säästää rakennuttajan aikaa ja rahaa: keskimäärin 10–20 prosenttia lyhyempi yleisaikataulu. 
  •  Suunnitelmat nopeasti käsillä: valmiin ja arkkitehtuurisesti yksilöllisen kerrostalon mallintaminen onnistuu kuukausien sijaan jopa muutamassa viikossa.
  • Sujuvampaa rakentamista: tahtituotanto nopeuttaa ja sujuvoittaa työtä sekä auttaa huomioimaan kaupunkiympäristön asettamat vaatimukset.

Olemme tyytyväisiä Firan tehokkaaseen toimintatapaan. He onnistuivat työssään erinomaisesti ja aikataulut pitivät.

Jouni Lehtinen, Kilo Invest Oy

Kilo Invest Oy

Kilo Invest Oy on espoolainen rakennuttaja, jonka tavoitteena on tuoda uusia malleja asumiseen ympäri Suomen.
kiloinvest.fi

Asiakastyytyväisyys

4,2/5

Kokonaistyytyväisyys

4/5

Helppous

+100

Suositteluaste NPS

1 Suunnitteilla
2 Rakenteilla
3 Valmis

Jaa referenssi

Ota yhteyttä

Topi Laine

Johtaja | Asuntorakentaminen

+358 400 792 492 topi.laine@fira.fi