Asunto B36

96m² | 4H+KT+S
Kerros 2/6
Myyntihinta 143768 €
Velaton hinta 479200 €
Taloyhtiö Helsingin Eloisa

MUUTTOVALMIS | MYYNNISSÄ

B36 - Helsingin Eloisa

Upea valoa tulviva asunto talon omassa siivessä. Asut lähes kuin omakotitalossa ilman seinänaapureita.

Tämä valloittava perhe-asunto kutsuu luoksensa nauttimaan niin arkena kuin juhlapäivänäkin. 96 neliön asunto tarjoaa täydellisen yhdistelmän modernia eleganssia ja kodikasta tunnelmaa. Avarassa olohuoneessa voit rentoutua ja viettää aikaa perheesi kanssa, kun taas kolmessa makuuhuoneessa on tilaa yksityisyyteen ja rauhaan.

Avokeittiö saarekkeella on paikka, missä intohimoinen ruoanlaittaja voi loistaa. Täysin varusteltu keittiö houkuttelee kokkaamaan herkullisia aterioita, ja saareke tarjoaa täydellisen paikan aamiaisen nauttimiseen tai ystävien kutsuun.

Lasitetulla parvekeella voit nauttia auringonpaisteesta tai rauhallisista hetkistä pitkälle syksyyn saakka. Oma sauna tarjoaa rentouttavan pakopaikan arjen kiireistä.

Kodin ikkunat avautuvat kahteen ilmansuuntaan, tuoden luonnonvaloa jokaiseen nurkkaan. Tämä on tilaisuutesi omistaa koti, joka yhdistää mukavuuden ja tyylin täydellisesti. Ota yhteyttä ja varaa aika esittelyyn.

Huoneita 4H+KT+S
Koko 96 m²
Kerros 2/6
Myyntihinta 143768 €
Velaton hinta 479200 €
Yhtiölaina-osuus (70%) 335432 €
Vuokratontin lunastusosuus (arvio €) 113 894 €
Hoitovastike (arvio/kk) 394 €
Tontinvuokravastike (arvio/kk) 408 €
Pääomavastike, vain korot (arvio/kk) 1 431 €
Pääomavastike (sis. korot ja lyhennys) 2 702 €

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen ja tapaamaan asuntomyyjiämme Postipuistoon kalustettuun malliasuntoon. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen!
Ayala Maimon
p. +358 40 524 9600
email: ayala.maimon@fira.fi

Uusi kotisi odottaa sinua

Voit tehdä varauspyynnön oheisen lomakkeen kautta. Valitse valikosta se asunto josta olet ensisijaisesti kiinnostunut, lisätietoja -kenttään voit kirjoittaa myös muista sinua kiinnostavista asunnoista. Varauspyyntö ei sido sinua mihinkään, joten voit tehdä varauksen huoletta.

Käsittelemme varauspyynnöt saapumisjärjestyksessä. Viestisi jälkeen myyntiedustajamme on sinuun yhteydessä.

Takaisin taloyhtiön sivulle

Helsingin Eloisa

Postipuisto, Pohjois-Pasila | Helsinki

Helsingin Eloisa on kuusikerroksinen asuintalo, joka nousee korttelin kulmaan Postiljooninkadun ja Leimasinkadun risteykseen. Yhtiössä on yhteensä 59 kodikasta huoneistoa.

RS-Kohde