muuttovalmis | Myynnissä

Helsingin Eloisa

Näihin koteihin pääset muuttamaan heti!

Tervehdykset rappukäytävässä, lisätuolin lainaaminen illanviettoon naapurista, kasvien hoitoapua loman ajaksi tai vara-avaimen säilytyspaikka. Tutut naapurit ovat ihania ja tarpeellisia, joten arjen kiireestä selviää helpommin. Helsingin Eloisassa on 59 asuntoa 6 kerroksessa.

Helsingin Eloisa on kuusikerroksinen kerrostalo, joka nousee korttelin kulmaan Postiljooninkadun ja Leimasinkadun risteykseen. Talo sijaitsee Pohjois-Pasilassa Postipuiston alueella erinomaisen hyvällä sijainnilla, sillä sen eteläjulkisivulta aukeaa esteetön näkymä ratapihalle ja kohti Triplaa.
Täältä on lyhyt matka niin luontoon kuin kaupunkiin ja monipuoliset palvelut ovat lähellä.

Yhtiössä on yhteensä 59 huoneistoa ja 8 moottoripyöräpaikkaa. Autohallipaikkoja on 28 ja ne myydään erillisinä osakkeina Leimasinkadun toisella puolella sijaitsevasta Postiparkista. Yhteiseltä saunaosastolta on pääsy suojaiselle terassille vilvoittelemaan ja se täydentää mainiosti oman kodin kylpyhuonetta. Irtaimistovarastot ovat lämmitetyissä tiloissa, joten säilytystilaakin riittää.

Helsingin Eloisa valmistui lokakuun lopussa 2023.

Tämä kohde on muuttovalmis

1 Ennakkomarkkinoinnissa
2 Rakenteilla
3 Muuttovalmis

Tulevat esittelyt

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen ja vapaisiin asuntoihin

Varaa oma esittelyaikasi

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Eloisan muuttovalmiisiin koteihin.

Osoite:
As Oy Helsingin Eloisa – Postiljooninkatu 13, 00240 Helsinki  Katso sijainti kartalla.

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen!
Lisätietoja: Ayala Maimon p. +358 40 524 9600 | ayala.maimon@fira.fi

Perustiedot

Taloyhtiö

As Oy Helsingin Eloisa

Asuntoja

59 kpl

Asuntojen koot

26 – 113,5 m²

Osoite

Postiljooninkatu 13, 00240 Helsinki

Tontti

Valinnainen vuokratontti

Autopaikat

Yhteensä 28 erikseen myytävää autopaikkaa viereissa parkkihallissa. Lisäksi yhtiölle jää hallintaan 6 moottoripyöräpaikkaa.

Urakoitsija

Fira Rakennus Oy

Valmistuu

Muuttovalmis

Rakennuttaja

Postipuiston Rakennuttaja Oy

Energialuokka

B 2018

RS-kohde

Kyllä

Hyvät lainaehdot

Yhtiölainasta ei tarvitse huolehtia heti alkuun, sillä saat peräti kolme vuotta lyhennysvapaata talon valmistumisesta.
Voit siis huoletta keskittyä pesän rakentamiseen ja sisustamiseen ennen lyhennyserien alkua.

Tarjoamme 70% yhtiölainan – pääset omaan kotiin kiinni ainoastaan 30% omarahoitusosuudella.
Hanke on valmistunut ja omarahoitus maksetaan kaupanteon yhteydessä.

Arjen Luksusta

Olemme huomioineet pienimmätkin yksityiskohdat Postipuiston Hehkun suunnittelussa. Keittiöt ovat toimivia ja niissä on riittävästi laskutilaa, kylpyhuoneissa pyykkinurkkaan mahtuu pyykinpesukone ja isoimmille parvekkeille mahdutat sohvan tai jopa ruokailuryhmän.

Postipuiston Hehkun taloyhtiöt ovat osa korttelikokonaisuutta, jolla on viihtyisä ja suojaisa sisäpiha. Täällä on mukava viettää lasten synttäreitä tai muuten vain nauttia lämpimistä kesäilloista.

Helsingin Eloisan kerhohuone on yhteinen naapuriyhtiö Idyllin kanssa. Täällä voi hyvin tehdä etätöitä, pitää askartelukerhon kokoontumisia tai lukupiiriä. Tämä on asukkaiden oma yhteinen olohuone ja sen käyttö on enemmän kuin suositeltavaa.

Upeat
materiaalivaihtoehdot

Meistä jokainen nauttii aamukahvinsa eri lailla. Toiselle oikea tapa on juoda kahvi mustana ruisleivän kanssa ja toinen taas kaipaa kahviinsa maitoa ja nauttii sen jugurtin ja granolan kanssa. Samalla tavalla jokaisella meistä on omat mieltymyksensä siihen, miltä keittiön vetimen tulee tuntua kädessä tai minkä väriset kaappien ovet tulisi olla, jotta niitä on mukava katsella vuodesta toiseen.

Kodin suunnittelu ja siihen liittyvien materaalivalintojen tekeminen onkin yksi tärkeimmistä kotisi rakentamiseen liittyvistä vaiheista. Toimittamalla materiaalivalinnat ja suunnitelmat annettujen aikataulujen puitteissa varmistat, että kodistasi tulee juuri sinulle täydellinen. Olemme kasanneet kattavan vakiovalikoiman, josta voit kasata useita erilaisia yhdistelmiä. Mukaan olemme poimineet niin uusimpia trendejä kuin kestosuosikkejakin. Ja mikä parasta: nämä kaikki kuuluvat asuntosi hintaan.

Sijainti ja lähipalvelut

Pohjois-Pasilaan rakentuva Postipuisto rajautuu pohjoisessa Metsäläntiehen, idässä Veturitiehen ja lännessä Keskuspuistoon. Ilmalan ja Käpylän juna-asemat sijaitsevat kävelymatkan päässä ja Keskuspuisto parin korttelin päässä. Lähellä ovat sekä uudet Triplan palvelut että vastapainona Keskuspuiston vehreys sekä oivalliset ulkoilu-, ja liikuntamahdollisuudet.

Alepa Postipuisto

Pizza Hut

Postiparkki (pysäköintitalo)

Paviljonki päiväkoti (Aloittaa syksyllä 2022)

Ilmalan asema

Käpylän asema

Postivarikko (Yhteisötalo)

Helsingin Eloisa

Palvelut

Alue tukeutuu etelässä Pasilan uuden ostoskeskusken Triplan ja idässä Käpylän juna-aseman läheisyydessä oleviin palveluihin. Näiden lisäksi alueelle rakennetaan päiväkoteja sekä alakoulu. Alueen asukkaita palvelee myös monipuolinen yhteisötalo, Postivarikko (lue lisää Postivarikosta alla olevasta osiosta).

Oma lähikauppa valmistui vuonna 2021
Tilapäinen paviljonkipäiväkoti aloittaa 2022
K-Supermarket Mustapekka 1,6 km
Maunulan S-Market 2 km
Haagan terveysasema 1,6 km
Maunulan yhteiskoulu 1,8 km
Tripla 3,3 km
Kauppakeskus Kaari 3,4 km

Postipuiston teemana on yhteisöllisyys: asuintalojen yhteistilat kootaan Rullakkotorin laidalle isoksi, yhteiseksi monikäyttöiseksi asukastilaksi (1 150 m²). Asukastila valmistui keväällä 2023. 

Postivarikko sijaitsee Postipuiston sydämessä ja alueen keskeisen toritilan, Rullakkotorin laidalla. Erikokoiset ja -luonteiset tilat mahdollistavat monipuoliset käyttötarkoitukset ja toiminnot. Esimerkiksi rakennuksen eteläpäässä sijaitseva verstas on asukkaiden puutyö-, askartelu-, ja rakentelukäyttöön. Aulaan avautuu puolestaan erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten kokouksiin ja ryhmätöihin sopiva monitoimitila, johon liittyy yhteiskäyttökeittiö.

Aula

Aulatilat ovat vapaasti kaikkien käytössä Postivarikon aukioloaikoina.

Kahvila

Aulan yhteydessä tulee sijaitsemaan myös viihtyisä kahvila, jonka yrittäjä tarkentuu myöhemmin.

Verstas

Verstaan tilat tulevat olemaan vuokralaistaloyhtiöiden asukkaiden käytössä ilmaiseksi. Tila on myös varattavissa ja siellä voi vaikkapa huoltaa ja korjata omia urheiluvälineitä itsenäisesti. Tilassa järjestetään myös maksullisia ohjattuja kursseja.

Liikuntasali

Liikuntasaliin varataan vapaavuoroja vuokralaistaloyhtiöiden asukkaille esimerkiksi koripallon, lentopallon ja salibandyn pelaamiseen. Vapaat vuorot ovat ilmaisia alueen asukkaille. Myös omia harrastevuoroja vaikkapa sulkapallon pelaamiseen on mahdollista varata maksua vastaan.

Kuntosali

Kuntosali tulee olemaan veloituksetta asukkaiden käytössä.

Työ ja esiintymistila

Työ- ja esiintymistilaa asukkaat voivat käyttää etätyöskentelyyn, tapahtumien tai juhlien järjestämiseen. Työpöydät ovat alueen asukkaiden varattavissa ja ilmaisia. Asukkaiden omia tilaisuuksia varten varattuna tila on maksullinen.

Monitoimitila ja keittiö

Monitoimitila ja siihen liittyvä keittiö tulevat olemaan asukkaiden käytössä ilmaiseksi. Asukkaat voivat käyttää monitoimitilaa ja keittiötä myös kokousten tai juhlien järjestämiseen. Asukkaiden omia tilaisuuksia varten varattuna tila on maksullinen. Monitoimitilassa kaikkien käytössä on lisäksi leluja ja pelivälineitä.

Kirjasto

Kirjasto tulee olemaan kaikkien vuokralaistaloyhtiöiden asukkaiden käytössä ilmaiseksi. Tilaa voidaan käyttää myös etätyöskentelyyn, lautapeleihin tai opiskeluun.

Etelässä Pasila, idässä Käpylä, pohjoisessa Metsälä ja Lännessä keskuspuisto. Postipuisto tarjoaa ulkoilijan ja liikunnanharrastajan unelmasijainnin aivan Keskuspuiston laidalla. Voit lähteä metsälenkille kotioveltasi.

Keskuspuisto 200 m
Maunulan koirapuisto 800 m
Pirkkolan liikuntapuisto 2 km

Postipuisto sijoittuu idässä Mäkelänkadun ja lännessä Mannerheimintien väliin. Bussit kulkevat Metsäläntiellä ja tulevaisuudessa myös Veturitietä pitkin. Juna-asemia löytyy lähistöltä useita.

Käpylän asema 1,7 km
Huopalahden asema 2,1 km
Ilmalan asema 2,0 km

Lisätietoa alueesta ja sen rakentamisesta löydät myös Uutta Helsinkiä -sivustolta.

Naapurusto

Postipuisto on Pohjois-Pasilaan rakentuva moderni asuinalue, joka tarjoaa hyvät liikenneyhteydet, kattavat palvelut ja viihtyisän asuinympäristön aivan Keskuspuiston kupeessa. Alueen läpi kulkeva kävelykatu Kustinpolku luo mukavat puitteet urbaaniin yhdessäoloon ja ajanviettoon.

Postipuiston tunnuspiirteitä ovat vehreät korttelipihat ja kylämäinen tunnelma. Rajautuminen keskuspuistoon mahdollistaa luonnosta nauttimisen joka päivä.

Tervetuloa viihtymään tulevaisuuden puistokaupunkiin

Modernista 26 hehtaarin asuinalueesta on tulossa kaupunkimainen, tehokkaasti rakennettu urbaani asuinalue, jossa umpikorttelit muodostavat suuria, vehreitä korttelipihoja ja jonka halki kulkee viihtyisä kävelykatu Kustinpolku. Kaksi kilometriä pitkä kävelykatu kulkee koko Pohjois-Pasilan läpi Ilmalan asemalta Käpylän asemalle. Kustinpolun julkisesta tilasta tulee myös oleskelun ja ajanvieton paikka ja sen valaistukseen panostetaan erityisen paljon. Julkisivut reitin varrella ovat mittakaavaltaan ja hiotuilta yksityiskohdiltaan jalankulkijaa miellyttäviä. Pyörällä kulkeminen on on keskuspuiston ansiosta nopein tapa päästä keskustan ytimeen ja tulevaisuudessa myös raitiolinja palvelee asukkaita.

Asunnot

Voit tehdä varauspyynnön haluamaasi asuntoon listauksen alta löytyvän lomakkeen kautta.
Varauspyyntö ei sido sinua mihinkään, joten voit tehdä varauksen huoletta.

Käsittelemme varauspyynnöt saapumisjärjestyksessä. Huomioithan, että tällä sivulla näkyvä varaustilanne ei ole täysin ajantasainen,
päivitämme tilannetta sitä mukaan kun varauksia vahvistetaan henkilökohtaisesti varauspyynnön tehneille. 
Varauspyynnön jälkeen myyntimme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä varauksen vahvistamisesta.

Jos haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä jonottamaan kyseistä asuntoa tai vastaavaa huoneistoa.

Tie uuteen kotiin alkaa tästä

Helsingin Eloisan vapaat muuttovalmiit kodit löydät alta.
Löydä sopiva koti huoneiden, neliöiden tai hinnan perusteella.

{{filterButton}}
{{filterButton}}
As. Asunto
Huoneet
Kerros
Neliöt
Myyntihinta
Velaton € Velaton hinta
Status
{{apartment.apartment_id}}
{{apartment.rooms}}
{{apartment.floor}}/{{data.settings.floors.total_floors}}
{{apartment.squares}} m2
{{apartment.price_display}}
{{apartment.unencumbered_price_display}}
{{data.settings.status.values[apartment.status]}}

Asunto {{apartment.apartment_id}}

{{apartment.title}}

Asunto {{apartment.apartment_id}}

{{apartment.title}}

Huoneita {{apartment.rooms}}
Koko {{apartment.squares}} m2
Kerros {{apartment.floor}}/{{data.settings.floors.total_floors}}
Myyntihinta {{apartment.price_display}} €
Velaton hinta {{apartment.unencumbered_price_display}} €
Yhtiölaina-osuus (70%) {{apartment.debt}} €
Vuokratontin lunastusosuus (arvio €) {{apartment.lot_price_estimate}} €
Hoitovastike (arvio/kk) {{apartment.maintenance_charge_estimation}} €
Tontinvuokravastike (arvio/kk) {{apartment.lot_rent_estimation}} €
Pääomavastike, vain korot (arvio/kk) {{apartment.loan_estimation_intrest}} €
Pääomavastike (sis. korot ja lyhennys) {{apartment.loan_estimation}} €
Tutustu kotiin tarkemmin
Ei asuntoja valituilla suodattimilla.

Vastikearviot (1.11.2023)

Hoitovastike: 4,10 €/m² / kk
Tontinvuokravastike 4,25 €/hm²/ kk
Vesimaksuennakko 20 €/hlö / kk
Rahoitusvastike, sis. vain yhtiölainan korot 1,98 €/osk/kk
Rahoitusvastike, sis. vain yhtiölainan lyhennykset 1,757 €/osk/kk

Huomioithan, että kaikki vastiketiedot ovat arvioita ja ne voivat muuttua esimerkiksi inflaation, korkojen nousun tai energiakustannusten nousun johdosta.
Tontinvuokravastike on sidottu yleiseen elinkustannusindeksiin.
Rahoitusvastikkeen laskentaperuste 12kk Euribor pvm 2.10.2023, todellinen viitekorko määräytyy yhtiölainan ehtojen mukaisesti.

Yhtiölaina on 12 kk Euribor-viitekorko + marginaali 0,9 % ja laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen kolme ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta syksyllä 2026. Laina lyhenee tasalyhennyksin 22 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain 2.10. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Yhtiölainaosuuttaan voi lyhentää asuntokaupan yhteydessä ja tämän jälkeen kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi tulee maksettavaksi pankin voimassa olevan hinnaston mukainen lisäkulu.

Kun taloyhtiö rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, myydään asunto ja tonttiosuus erikseen. Tämä antaa mahdollisuuden valita, maksaako kuukausittain tonttivuokravastiketta, vai lunastaako tontinosuutensa. Tontin lunastusarvio ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan, vaan se on mainittu hinnastossa erikseen kohdassa ”tontin lunastusarvio”. Mikäli tonttiosuuttaan ei lunasta, tai siirtää lunastusta myöhemmäksi, maksaa kuukausittain hoitovastikkeen lisäksi tontinvuokravastiketta. Tontinvuokravastikkeen maksaminen ei lyhennä tonttiosuuden lunastushintaa.

TONTTIOSUUDEN LUNASTAMINEN

Ensimmäinen mahdollisuus tontinosuuden lunastukseen on taloyhtiön valmistuessa. Valmistumisen jälkeen tonttiosuuden vuosittaisesta lunastamisesta pyydetään ilmoitus isännöitsijälle aina toukokuun loppupuolella, sillä lunastajat tulee ilmoittaa eteenpäin toukokuun viimeisenä (arki)päivänä. Lunastajat vahvistetaan kesäkuun yhtiökokouksessa ja kaupat tehdään elokuun loppuun mennessä. Lunastushinta on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin. Hinnaston tontinlunastusarvio on laskettu elinkustannusindeksillä 8/2023, Indeksin pisteluku 2295. Lunastushinta tarkastetaan vuosittain lokakuussa. Tarkistuksessa käytetään viimeksi julkaistua elinkustannusindeksin pistelukua. Koko lunastushinta on maksettava kerralla. Mikäli asunto myöhemmin myydään, eikä lunastusoikeutta ole käytetty, siirtyy se uudelle omistajalle. Tontinosan lunastus on kiinteistökauppa, joten ostaja maksaa siitä lunastushinnan lisäksi 4%:n varainsiirtoveron. Tontinosuuden lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Tontin vuokranantaja on S-pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto ja vuokra-aika on 50 vuotta. Rahasto veloittaa myös muita kuluja tontinlunastuksen yhteydessä. Pyytämällä asuntomyyjältä saat tontinvuokrasopimuksen nähtäville.

TONTINVUOKRA

Tonttivuokran suuruus on vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä 4,3% tontin lunastushinnasta. Vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin. Indeksin laskeminen ei laske vuokraa.

Autopaikat myydään osakkeina viereisestä pysäköintihallista. Ensisijaisesti As Oy Helsingin Eloisassa on varattu muille kuin yksiöille. Autopaikkaa voi kuitenkin jäädä jonottamaan. Vapautuneita osakkeita tarjoamme jonotusjärjestyksessä pienempien asuntojen ostajille. Autopaikkoja on 1 kpl / asunto. Taloyhtiöllä on hallinnassa moottoripyöräpaikkoja 6kpl. Moottoripyöräpaikkoja voi vuokrata taloyhtiöltä.

Helsingin Eloisan energialuokka on B2018.

Tutustu myös

Helsingin Idylli

Postipuisto, Pohjois-Pasila | Helsinki

Helsingin Eloisan naapuriin rakentuu toinenkin upea uudiskohde, Helsingin Idylli. Helsingin Idylli on viisikerroksinen kerrostalo, joka nousee korttelin kulmaan Kustinpolun ja Leimasinkadun risteykseen. Yhtiössä on yhteensä 26 kodikasta huoneistoa.

RS-Kohde

Uusi kotisi odottaa sinua

Voit tehdä varauspyynnön oheisen lomakkeen kautta.
Valitse valikosta se asunto josta olet ensisijaisesti kiinnostunut, lisätietoja -kenttään voit kirjoittaa myös muista sinua kiinnostavista asunnoista.

Varauspyyntö ei sido sinua mihinkään, joten voit tehdä varauksen huoletta.

Käsittelemme varauspyynnöt saapumisjärjestyksessä. Viestisi jälkeen myyntiedustajamme on sinuun yhteydessä.

Haluatko lisätietoja? Katso myynnin yhteystiedot alta.