muuttovalmis | Myynnissä

Helsingin Idylli

Muuttovalmiita koteja Pohjois-Pasilassa

Aamu valkenee ja aurinko paistaa sisään kodin ikkunoiden sälekaihtimien raoista. Mustarastaan laulu kantautuu sisään avoimesta ikkunasta, ilma tuoksuu raikkaalta ja lakanat ihanan pehmeiltä. Pienet yksityiskohdat tekevät asumisesta ihanaa ja näihin asioihin me haluamme kiinnittää huomiota. Helsingin Idyllissä on 26 asuntoa 5 kerroksessa.

Helsingin Idylli on viisikerroksinen kerrostalo, joka nousee korttelin kulmaan Kustinpolun ja Leimasinkadun risteykseen. Talo sijaitsee Pohjois-Pasilassa Postipuiston alueella hyvällä sijainnilla, puistomaisen, koko alueen halkovan kävelykadun varrella. Tätä pitkin pääsee viihtyisästi kävellen tai pyörällä Keskuspuiston metsiin tai Veturitielle.

Tämä kohde on muuttovalmis

1 Ennakkomarkkinoinnissa
2 Rakenteilla
3 Muuttovalmis

Tulevat esittelyt

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen ja vapaisiin asuntoihin

Varaa oma esittelyaikasi

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Idyllin muuttovalmiisiin koteihin.

Osoite:
As Oy Helsingin Idylli – Leimasinkatu 9, 00240 Helsinki  Katso sijainti kartalla.

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen!
Lisätietoja: Ayala Maimon p. +358 40 524 9600 | ayala.maimon@fira.fi

Perustiedot

Taloyhtiö

As Oy Helsingin Idylli

Asuntoja

26 kpl

Asuntojen koot

32,5 – 81,5 m²

Osoite

Leimasinkatu 9, 00240 Helsinki

Tontti

Valinnainen vuokratontti

Autopaikat

Yhteensä 13 erikseen myytävää autopaikkaa viereissä parkkihallissa.
Lisäksi yhtiölle jää hallintaan 4 moottoripyöräpaikkaa.

Urakoitsija

Fira Rakennus Oy

Valmistuu

30.11.2023

Rakennuttaja

Postipuiston rakennuttaja Oy

Energialuokka

B 2018

RS-kohde

Kyllä

Virtuaaliesittelyt asunnoista

Huomioithan, että kyseessä on visalisointi asunnosta, muutokset ovat mahdollisia.

Hyvät lainaehdot

Yhtiölainasta ei tarvitse huolehtia heti alkuun, sillä saat peräti kolme vuotta lyhennysvapaata talon valmistumisesta.
Voit siis huoletta keskittyä pesän rakentamiseen ja sisustamiseen ennen lyhennyserien alkua.

Tarjoamme 70% yhtiölainan – pääset omaan kotiin kiinni ainoastaan 30% omarahoitusosuudella.
Omarahoitusosuus maksetaan kaupanteon yhteydessä.

Arjen Luksusta

Olemme huomioineet pienimmätkin yksityiskohdat Postipuiston Hehkun suunnittelussa. Keittiöt ovat toimivia ja niissä on riittävästi laskutilaa, kylpyhuoneissa pyykkinurkkaan mahtuu pyykinpesukone ja isoimmille parvekkeille mahdutat sohvan tai jopa ruokailuryhmän.

Postipuiston Hehkun taloyhtiöt ovat osa korttelikokonaisuutta, jolla on viihtyisä ja suojaisa sisäpiha. Täällä on mukava viettää lasten synttäreitä tai muuten vain nauttia lämpimistä kesäilloista.

Naapuritalon kanssa yhteinen kerhohuone tulee sijaitsemaan viereisessä talossa (Helsingin Eloisa) ja siellä voi hyvin tehdä etätöitä, pitää askartelukerhon kokoontumisia tai lukupiiriä. Tämä on asukkaiden oma yhteinen olohuone ja sen käyttö on enemmän kuin suositeltavaa.

Upeat
materiaalivaihtoehdot

Meistä jokainen nauttii aamukahvinsa eri lailla. Toiselle oikea tapa on juoda kahvi mustana ruisleivän kanssa ja toinen taas kaipaa kahviinsa maitoa ja nauttii sen jugurtin ja granolan kanssa. Samalla tavalla jokaisella meistä on omat mieltymyksensä siihen, miltä keittiön vetimen tulee tuntua kädessä tai minkä väriset kaappien ovet tulisi olla, jotta niitä on mukava katsella vuodesta toiseen.

Kodin suunnittelu ja siihen liittyvien materaalivalintojen tekeminen onkin yksi tärkeimmistä kotisi rakentamiseen liittyvistä vaiheista. Toimittamalla materiaalivalinnat ja suunnitelmat annettujen aikataulujen puitteissa varmistat, että kodistasi tulee juuri sinulle täydellinen. Olemme kasanneet kattavan vakiovalikoiman, josta voit kasata useita erilaisia yhdistelmiä. Mukaan olemme poimineet niin uusimpia trendejä kuin kestosuosikkejakin. Ja mikä parasta: nämä kaikki kuuluvat asuntosi hintaan.

Sijainti ja lähipalvelut

Pohjois-Pasilaan rakentuva Postipuisto rajautuu pohjoisessa Metsäläntiehen, idässä Veturitiehen ja lännessä Keskuspuistoon. Ilmalan ja Käpylän juna-asemat sijaitsevat kävelymatkan päässä ja Keskuspuisto parin korttelin päässä. Lähellä ovat sekä uudet Triplan palvelut että vastapainona Keskuspuiston vehreys sekä oivalliset ulkoilu-, ja liikuntamahdollisuudet.

Alepa Postipuisto

Pizza Hut

Postiparkki (pysäköintitalo)

Paviljonki päiväkoti (Aloittaa syksyllä 2022)

Ilmalan asema

Käpylän asema

Postivarikko (Yhteisötalo)

Helsingin Idylli

Palvelut

Alue tukeutuu etelässä Pasilan uuden ostoskeskusken Triplan ja idässä Käpylän juna-aseman läheisyydessä oleviin palveluihin. Näiden lisäksi alueelle rakennetaan päiväkoteja sekä alakoulu. Alueen asukkaita palvelee myös monipuolinen yhteisötalo, Postivarikko (lue lisää Postivarikosta alla olevasta osiosta).

Oma lähikauppa valmistui vuonna 2021
Tilapäinen paviljonkipäiväkoti aloittaa 2022
K-Supermarket Mustapekka 1,6 km
Maunulan S-Market 2 km
Haagan terveysasema 1,6 km
Maunulan yhteiskoulu 1,8 km
Tripla 3,3 km
Kauppakeskus Kaari 3,4 km

Postipuiston teemana on yhteisöllisyys: asuintalojen yhteistilat kootaan Rullakkotorin laidalle isoksi, yhteiseksi monikäyttöiseksi asukastilaksi (1 150 m²). Asukastila valmistui keväällä 2023. 

Postivarikko sijaitsee Postipuiston sydämessä ja alueen keskeisen toritilan, Rullakkotorin laidalla. Erikokoiset ja -luonteiset tilat mahdollistavat monipuoliset käyttötarkoitukset ja toiminnot. Esimerkiksi rakennuksen eteläpäässä sijaitseva verstas on asukkaiden puutyö-, askartelu-, ja rakentelukäyttöön. Aulaan avautuu puolestaan erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten kokouksiin ja ryhmätöihin sopiva monitoimitila, johon liittyy yhteiskäyttökeittiö.

Aula

Aulatilat ovat vapaasti kaikkien käytössä Postivarikon aukioloaikoina.

Kahvila

Aulan yhteydessä tulee sijaitsemaan myös viihtyisä kahvila, jonka yrittäjä tarkentuu myöhemmin.

Verstas

Verstaan tilat tulevat olemaan vuokralaistaloyhtiöiden asukkaiden käytössä ilmaiseksi. Tila on myös varattavissa ja siellä voi vaikkapa huoltaa ja korjata omia urheiluvälineitä itsenäisesti. Tilassa järjestetään myös maksullisia ohjattuja kursseja.

Liikuntasali

Liikuntasaliin varataan vapaavuoroja vuokralaistaloyhtiöiden asukkaille esimerkiksi koripallon, lentopallon ja salibandyn pelaamiseen. Vapaat vuorot ovat ilmaisia alueen asukkaille. Myös omia harrastevuoroja vaikkapa sulkapallon pelaamiseen on mahdollista varata maksua vastaan.

Kuntosali

Kuntosali tulee olemaan veloituksetta asukkaiden käytössä.

Työ ja esiintymistila

Työ- ja esiintymistilaa asukkaat voivat käyttää etätyöskentelyyn, tapahtumien tai juhlien järjestämiseen. Työpöydät ovat alueen asukkaiden varattavissa ja ilmaisia. Asukkaiden omia tilaisuuksia varten varattuna tila on maksullinen.

Monitoimitila ja keittiö

Monitoimitila ja siihen liittyvä keittiö tulevat olemaan asukkaiden käytössä ilmaiseksi. Asukkaat voivat käyttää monitoimitilaa ja keittiötä myös kokousten tai juhlien järjestämiseen. Asukkaiden omia tilaisuuksia varten varattuna tila on maksullinen. Monitoimitilassa kaikkien käytössä on lisäksi leluja ja pelivälineitä.

Kirjasto

Kirjasto tulee olemaan kaikkien vuokralaistaloyhtiöiden asukkaiden käytössä ilmaiseksi. Tilaa voidaan käyttää myös etätyöskentelyyn, lautapeleihin tai opiskeluun.

Etelässä Pasila, idässä Käpylä, pohjoisessa Metsälä ja Lännessä keskuspuisto. Postipuisto tarjoaa ulkoilijan ja liikunnanharrastajan unelmasijainnin aivan Keskuspuiston laidalla. Voit lähteä metsälenkille kotioveltasi.

Keskuspuisto 200 m
Maunulan koirapuisto 800 m
Pirkkolan liikuntapuisto 2 km

Postipuisto sijoittuu idässä Mäkelänkadun ja lännessä Mannerheimintien väliin. Bussit kulkevat Metsäläntiellä ja tulevaisuudessa myös Veturitietä pitkin. Juna-asemia löytyy lähistöltä useita.

Käpylän asema 1,7 km
Huopalahden asema 2,1 km
Ilmalan asema 2,0 km

Lisätietoa alueesta ja sen rakentamisesta löydät myös Uutta Helsinkiä -sivustolta.

Naapurusto

Postipuisto on Pohjois-Pasilaan rakentuva moderni asuinalue, joka tarjoaa hyvät liikenneyhteydet, kattavat palvelut ja viihtyisän asuinympäristön aivan Keskuspuiston kupeessa. Alueen läpi kulkeva kävelykatu Kustinpolku luo mukavat puitteet urbaaniin yhdessäoloon ja ajanviettoon.

Postipuiston tunnuspiirteitä ovat vehreät korttelipihat ja kylämäinen tunnelma. Rajautuminen keskuspuistoon mahdollistaa luonnosta nauttimisen joka päivä.

Tervetuloa viihtymään tulevaisuuden puistokaupunkiin

Modernista 26 hehtaarin asuinalueesta on tulossa kaupunkimainen, tehokkaasti rakennettu urbaani asuinalue, jossa umpikorttelit muodostavat suuria, vehreitä korttelipihoja ja jonka halki kulkee viihtyisä kävelykatu Kustinpolku. Kaksi kilometriä pitkä kävelykatu kulkee koko Pohjois-Pasilan läpi Ilmalan asemalta Käpylän asemalle. Kustinpolun julkisesta tilasta tulee myös oleskelun ja ajanvieton paikka ja sen valaistukseen panostetaan erityisen paljon. Julkisivut reitin varrella ovat mittakaavaltaan ja hiotuilta yksityiskohdiltaan jalankulkijaa miellyttäviä. Pyörällä kulkeminen on on keskuspuiston ansiosta nopein tapa päästä keskustan ytimeen ja tulevaisuudessa myös raitiolinja palvelee asukkaita.

Asunnot

Voit tehdä varauspyynnön haluamaasi asuntoon listauksen alta löytyvän lomakkeen kautta.
Varauspyyntö ei sido sinua mihinkään, joten voit tehdä varauksen huoletta.

Käsittelemme varauspyynnöt saapumisjärjestyksessä. Huomioithan, että tällä sivulla näkyvä varaustilanne ei ole täysin ajantasainen,
päivitämme tilannetta sitä mukaan kun varauksia vahvistetaan henkilökohtaisesti varauspyynnön tehneille. 
Varauspyynnön jälkeen myyntimme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi jatkotoimenpiteistä sekä varauksen vahvistamisesta.

Jos haluamasi asunto on jo varattu, voit liittyä jonottamaan kyseistä asuntoa tai vastaavaa huoneistoa.

Tie uuteen kotiin alkaa tästä

Helsingin Idyllin vapaat muuttovalmiit kodit löydät alta.
Löydä sopiva koti huoneiden, neliöiden tai hinnan perusteella.

{{filterButton}}
{{filterButton}}
As. Asunto
Huoneet
Kerros
Neliöt
Myyntihinta
Velaton € Velaton hinta
Status
{{apartment.apartment_id}}
{{apartment.rooms}}
{{apartment.floor}}/{{data.settings.floors.total_floors}}
{{apartment.squares}} m2
{{apartment.price_display}}
{{apartment.unencumbered_price_display}}
{{data.settings.status.values[apartment.status]}}

Asunto {{apartment.apartment_id}}

{{apartment.title}}

Asunto {{apartment.apartment_id}}

{{apartment.title}}

Huoneita {{apartment.rooms}}
Koko {{apartment.squares}} m2
Kerros {{apartment.floor}}/{{data.settings.floors.total_floors}}
Myyntihinta {{apartment.price_display}} €
Velaton hinta {{apartment.unencumbered_price_display}} €
Yhtiölaina-osuus (70%) {{apartment.debt}} €
Vuokratontin lunastusosuus (arvio €) {{apartment.lot_price_estimate}} €
Hoitovastike (arvio/kk) {{apartment.maintenance_charge_estimation}} €
Tontinvuokravastike (arvio/kk) {{apartment.lot_rent_estimation}} €
Pääomavastike, vain korot (arvio/kk) {{apartment.loan_estimation_intrest}} €
Pääomavastike (sis. korot ja lyhennys) {{apartment.loan_estimation}} €
Tutustu kotiin tarkemmin
Ei asuntoja valituilla suodattimilla.

Vastikearviot

Hoitovastike: 3,90 €/m² / kk
Tontinvuokravastike 3,86 €/hm²/ kk
Vesimaksuennakko 20 €/hlö / kk
Rahoitusvastike, sis. vain yhtiölainan korot 0,174 €/osk/kk
Rahoitusvastike, sis. vain yhtiölainan lyhennykset 0,848 €/osk/kk

Huomioithan, että kaikki vastiketiedot ovat arvioita ja ne voivat muuttua esimerkiksi inflaation, korkojen nousun tai energiakustannusten nousun johdosta.
Tontinvuokravastike on sidottu yleiseen elinkustannusindeksiin.

Rahoitusvastikkeen laskentaperuste 12kk Euribor pvm 28.2.2022, todellinen viitekorko määräytyy yhtiölainan ehtojen mukaisesti. Hinnasto päivitetään kohteen valmistumisen yhteydessä.

Yhtiölaina on 12 kk Euribor-viitekorko + marginaali 0,9 % ja laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen kolme ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta syksyllä 2026. Laina lyhenee tasalyhennyksin 22 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain 30.10. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Yhtiölainaosuuttaan voi lyhentää asuntokaupan yhteydessä ja tämän jälkeen kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi tulee maksettavaksi pankin voimassa olevan hinnaston mukainen lisäkulu.

Kun taloyhtiö rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, myydään asunto ja tonttiosuus erikseen. Tämä antaa mahdollisuuden valita, maksaako kuukausittain tonttivuokravastiketta, vai lunastaako tontinosuutensa. Tontin lunastusarvio ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan, vaan se on mainittu hinnastossa erikseen kohdassa ”tontin lunastusarvio”. Mikäli tonttiosuuttaan ei lunasta, tai siirtää lunastusta myöhemmäksi, maksaa kuukausittain hoitovastikkeen lisäksi tontinvuokravastiketta. Tontinvuokravastikkeen maksaminen ei lyhennä tonttiosuuden lunastushintaa.

TONTTIOSUUDEN LUNASTAMINEN

Ensimmäinen mahdollisuus tontinosuuden lunastukseen on taloyhtiön valmistuessa. Valmistumisen jälkeen tonttiosuuden vuosittaisesta lunastamisesta pyydetään ilmoitus isännöitsijälle aina toukokuun loppupuolella, sillä lunastajat tulee ilmoittaa eteenpäin toukokuun viimeisenä (arki)päivänä. Lunastajat vahvistetaan kesäkuun yhtiökokouksessa ja kaupat tehdään elokuun loppuun mennessä. Lunastushinta on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin.  Lunastushinta tarkastetaan vuosittain. Tarkistuksessa käytetään viimeksi julkaistua elinkustannusindeksin pistelukua. Koko lunastushinta on maksettava kerralla. Mikäli asunto myöhemmin myydään, eikä lunastusoikeutta ole käytetty, siirtyy se uudelle omistajalle. Tontinosan lunastus on kiinteistökauppa, joten ostaja maksaa siitä lunastushinnan lisäksi 4%:n varainsiirtoveron. Tontinosuuden lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Tontin vuokranantaja on S-pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto ja vuokra-aika on 50 vuotta. Rahasto veloittaa myös muita kuluja tontinlunastuksen yhteydessä. Pyytämällä asuntomyyjältä saat tontinvuokrasopimuksen nähtäville.

TONTINVUOKRA

Tonttivuokran suuruus on vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä 4,3% tontin lunastushinnasta. Vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin. Indeksin laskeminen ei laske vuokraa.

Autopaikat myydään osakkeina viereisestä pysäköintihallista. Ensisijaisesti As Oy Helsingin Idyllissä muille kuin yksiöille ja kaksioille. Autopaikkaa voi kuitenkin jäädä jonottamaan. Vapautuneita osakkeita tarjoamme jonotusjärjestyksessä pienempien asuntojen ostajille. Autopaikkoja on 1 kpl / asunto. Taloyhtiöllä on hallinnassa moottoripyöräpaikkoja 4kpl. Moottoripyöräpaikkoja voi vuokrata taloyhtiöltä.

Helsingin Idyllin energialuokka on B2018.

Tutustu myös

Helsingin Eloisa

Postipuisto, Pohjois-Pasila | Helsinki

Helsingin Idyllin naapuriin rakentuu toinenkin upea uudiskohde, Helsingin Eloisa. Helsingin Eloisa on kuusikerroksinen asuintalo, joka nousee korttelin kulmaan Postiljooninkadun ja Leimasinkadun risteykseen. Yhtiössä on yhteensä 59 kodikasta huoneistoa.

RS-Kohde

Uusi kotisi odottaa sinua

Voit tehdä varauspyynnön oheisen lomakkeen kautta.
Valitse valikosta se asunto josta olet ensisijaisesti kiinnostunut, lisätietoja -kenttään voit kirjoittaa myös muista sinua kiinnostavista asunnoista.

Käsittelemme varauspyynnöt saapumisjärjestyksessä. Viestisi jälkeen myyntiedustajamme on sinuun yhteydessä kahden päivän sisään.

Haluatko lisätietoja? Katso myynnin yhteystiedot alta.