Uutinen

27. kesäkuuta 2022

Fira uudisti visuaalisen ilmeensä ja verkkosivunsa  

Moderni ja rohkea uusi ulkoasu sekä entistä liiketoimintalähtöisemmät uudet verkkosivut auttavat vahvistamaan viestiä Firasta rakentamisen palveluyhtiönä, jonka liiketoiminnan lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja toiveet. 

Rakennusalan palveluyhtiö Firan uusi visuaalinen ilme ja uudet verkkosivut on julkaistu. Moderni ja rohkea uusi ulkoasu sekä entistä liiketoimintalähtöisemmät uudet verkkosivut auttavat vahvistamaan viestiä Firasta rakentamisen palveluyhtiönä, jonka liiketoiminnan lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja toiveet. 

Monista muista rakennusalan yrityksistä poiketen Fira ei tee lainkaan omaperusteista rakentamista, vaan kehittää ja toteuttaa hankkeita aina yhdessä asiakkaan kanssa. Firan palvelualueita ovat asuntorakentaminen, toimitilarakentaminen, modernisointi sekä putkiremontit ja asuntoperuskorjaukset. 

− Firalla on liiketoimintamallinsa johdosta vahva draivi paneutua asiakkaan liiketoimintaan ja tuottaa ratkaisuja, jotka parhaiten sopivat asiakkaan tarpeeseen. Uskomme, että eniten arvoa syntyy nimenomaan silloin, kun myös asiakas on kehitystyössä mukana ja vuorovaikutus toimii. Nykyiset asiakkaamme tietävät jo tämän, ja haluamme nyt entistä vahvemmin viestiä tästä myös potentiaalisille uusille asiakkaille, uusille työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmillemme, toteaa Fira Oy:n toimitusjohtaja Jari Koivu

Moderni ja rohkea uusi ulkoasu sekä aiempaa käyttäjä- ja liiketoimintalähtöisemmät uudet verkkosivut tukevat erottautumista markkinassa ja auttavat entistä vahvemmin viestimään Firan vetovoimasta rakentamisen palveluliiketoiminnan edelläkävijänä. Building Movement -bränditarinasta pidettiin uudistuksessa kiinni. Fira haluaa saada asiakkaiden lisäksi myös kaupunkilaiset, kumppanit ja muut alan toimijat mukaan muutokseen ja kehittämään kestäviä tulevaisuuden rakentamisen ja asumisen ratkaisuja. Harva pystyisikään muutokseen yksin, etenkään rakennusalalla, jossa hyvät kumppanit, luottamus ja sujuva yhteistyö ovat edellytyksiä onnistumiselle.  

− Rakennusalan palveluyhtiönä satsaamme vahvasti rakentamisen läpivirtauksen tehostamiseen ja tuottavuuden sekä laatutason jatkuvaan parantamiseen. Yksi esimerkki kehitystyöstämme on asuntokirjastoksi kutsumamme laaja tietopankki, joka tehostaa hankekehitystä, suunnittelua ja rakentamista merkittävästi. Tallennamme asuntokirjastoon kokemuksemme rakennusprojekteista, ja tietoa myös käytetään aktiivisesti seuraavissa hankkeissa. Tämä yhdistettynä tehokkaaseen ja toimivaan tuotantoon hyödyttää kaikkia osapuolia, ennen kaikkea asiakkaitamme, sanoo Jari Koivu.  

Tervetuloa tutustumaan rakennusalan palveluyhtiö Firan uudistettuihin verkkosivuihin osoitteessa fira.fi  

Lisätietoja: 

Fira Oy 

Kukka Eerola
Markkinointi-, viestintä- ja design-tiimin vetäjä
Puh. 040 5698 715, kukka.eerola@fira.fi  

Jenni Mattila
Design Lead, visuaalisen ilmeen uudistus
Puh. 040 6727 427, jenni.mattila@fira.fi  

Jonas Meling
Digital Marketing Manager, verkkosivujen uudistus
Puh. 040 7716 813, jonas.meling@fira.fi  

Fira on rakennusalan rohkea uudistaja. Maailma muuttuu koko ajan ja uskomme, että rakennusalan tulee muuttua sen mukana. Tavoitteenamme on tarjota ylivoimaista palvelurakentamista, jonka keskiössä on asiakas – sekä tietysti ihmiset, jotka tiloja käyttävät. Siksi kehitämme rakentamisen ja asumisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön sekä ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa. Olemme merkittävä rakentaja pääkaupunkiseudulla ja liikevaihtomme oli 225 milj. euroa vuonna 2021. Palvelualueitamme ovat asuntorakentaminen, toimitilarakentaminen, modernisointi sekä putkiremontit ja asuntoperuskorjaukset. 

Jaa artikkeli

Lisätietoja

Kukka Eerola

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

+358405698715 kukka.eerola@fira.fi