Modernisointi Monitoimitilat Toimitilarakentaminen

Rajamäen Uimahallin peruskorjaus ja laajennus

Tilaaja

Rajamäen uimahalli Oy

Vuosi

‍03/2014–08/2015

Laajuus

4000 brm²

Sijainti

Nurmijärvi

Kustannussäästöjä ja tiivistä yhteistyötä

Rajamäen uimahalli peruskorjattiin kokonaisuudessaan ja uimahallia laajennettiin noin 2 000 m2. Laajennuksen myötä uimahalliin tehtiin 3 uutta allasta sekä uusi kuntosali. Hankkeessa kehitettiin aktiivisesti suunnitteluratkaisuja, joilla saatiin merkittäviä kustannussäästöjä.

Integroidun toimintatavan työkalut, kuten jokaviikkoiset Big Room -suunnittelukokoukset, mahdollistivat eri osapuolten yhteistyön ja arvon luomisen hankkeelle.

Fira on keskusteleva ja osaava kumppani, joka sai vietyä hankkeen läpi etuajassa. Ei ollut sellaista asiaa tai ongelmaa, josta emme olisi voineet keskustella. Rakentava keskustelu johti aina hyvään tulokseen ja tehdyt kompromissit miellyttivät kumpaakin osapuolta. Fira ei toiminut pelkästään rakentajana, vaan myös palveluntuottajana ja piti meidät ajan tasalla koko projektin ajan. Fira sai todella hyvin kiinni visiostamme olla Suomen ekologisin uimahalli, ja tämä visio näkyi myös heidän toiminnassaan.

Juha Ahonen, Rajamäen Uimahalli

Hallin laajennus toteutettiin siten, että uusi ja vanha puoli muodostavat toimivan ja saumattoman kokonaisuuden. Tavoitteena oli, ettei uimahallissa vieraileva ei havaitse uuden ja vanhan tilan eroa. Rajamäen uimahalli on noin 40 000 asukkaan Nurmijärven kunnan ainoa uimahalli.

Uudet tilat ovat todella hyvät ja olemme olleet tyytyväisiä. Altaita on tullut lisää, kuntosali ja peseytymistilat ovat paljon parempia ja naiset ovat kauniimpia. Tilaa on enemmän eikä ole enää ruuhkia.

Rajamäen uimahallin vakioporukka “The Boys”

Tila

1 Suunnitteilla
2 Rakenteilla
3 Valmis

Jaa referenssi

Ota yhteyttä

Jutellaan tarkemmin hanketarpeistasi

Tuomas Lankinen

Kategoriavastaava, hankekehitys | Toimitilarakentaminen

+358 44 378 6454 tuomas.lankinen@fira.fi