Putkiremontit

Kahden viikon putkiremontti – As Oy Satumaanpolku 5

kahden viikon putkiremontti As Oy Satumaanpolku

Tilaaja

As Oy Satumaanpolku 5

Vuosi

‍08/2016-12/2016

Laajuus

20 asuntoa

Sijainti

Helsinki

Maan kuuluisin putkiremontti

Fira toteutti marraskuussa 2016 putkiremontin, josta tuli koko maan kuuluisin remontti. Helsingin Roihuvuoressa sijaitseva taloyhtiö remontoitiin pilottihankkeena niin, että asukkaille koitui huoneistoissa asumishaittaa tyypillisen kolmen kuukauden sijaan vain kaksi viikkoa.

Fira Palveluiden ketterällä mallilla yhdessä taloyhtiön kanssa toteutettu ja suunniteltu kahden viikon putkiremontti voitti Asuntomarkkinoiden innovaatiopalkinnon 2017. Fira Ketterässä koko putkiremontin voi ostaa yhdeltä toimijalta. Konsepti on pitkän kehitystyön tulos Fira Palveluissa, jossa koko henkilöstö on ollut mukana.

As Oy Satumaanpolku 5:n kahden viikon putkiremontin toteuttajilla oli poikkeuksellisen tiivis yhteishenki. Hanke toteutettiin allianssimallilla, jossa olivat mukana Vahanen-yhtiöt, Sähköurakointi Aho, LVI-Star sekä taloyhtiö.

Roihuvuoren lyhyessä putkiremontissa kaikki pystyviemärit vaihdettiin uusiin tai vanhoihin hormeihin. Vesijohdot ja sähköt vaihdettiin. Kylpyhuoneiden kalusteet ja pinnat purettiin ja uusittiin. Lisäksi kahden viikon remonttiin sisällytettiin vielä oviremontti, joka oli alun perin tarkoitus tehdä vasta putkiremontin jälkeen. Taloyhtiön pohjaviemäri sukitettiin, kuten suurimmassa osassa kaikista putkiremonteista. Lisäksi osassa huoneistolinjoista sukitettiin noin kahden metrin pätkä hankalassa paikassa sijaitsevaa keittiön vaakaviemäriä.

Katso videolta, miten putkiremontti onnistui kahdessa viikossa:

Asiakastyytyväisyys

4,4/5

Kokonaistyytyväisyys

Hankkeen tila

1 Suunnitteilla
2 Rakenteilla
3 Valmis

Kysy lisää

Sami Kokkonen

Sami Kokkonen

Johtaja | Putkiremontit ja asuntokorjaukset

+358 400 204 250 sami.kokkonen@fira.fi