Putkiremontit

As Oy Myllytontti

Vuosi

‍2016

Laajuus

Yhdeksän asuntoa

Sijainti

Nurmijärvi

Putkiremontti valmistui kahdessa viikossa

Tarja Rikman on asunut Nurmijärvellä vuonna 1968 valmistuneessa kerrostalossa viidentoista vuoden ajan. Tarjan asunnossa sattui putkivuoto kaksi kertaa lyhyen ajan sisällä, minkä jälkeen koko talon putkisto päätettiin remontoida kerralla. Tekijäksi valittiin Fira, joka toteutti putkiremontin poikkeuksellisen nopeasti kahdessa viikossa.

Urakoitsijoiden kartoituksen yhteydessä Fira erottautui joukosta nimenomaan nopeudellaan. Normaalisti putkiremontti kestää kolmesta neljään kuukautta. Firalta remontti oli valmis kahdessa viikossa. As Oy Myllytontissa töitä tehtiin kahdessa vuorossa ja työntekijöitä oli lähes neljäkymmentä.

– Fira, isännöitsijä ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja kävivät esittelemässä putkiremontin suunnitelmia taloyhtiömme osakkaille. Nopeus ratkaisi, talossa on paljon työssäkäyviä ihmisiä ja nyt evakkoon ei tarvinnut lähteä pitkäksi aikaa, Tarja kertoo.

“Asukkaat huomioitiin hienosti”

Jokaisen asuinhuoneiston WC-tilat sekä kylpyhuoneet uusittiin ja remontti sujui Tarjan mukaan todella hyvin. Asukkaat otettiin hienosti huomioon ja putkiremontti oli valmis juuri niin nopeasti kuin luvattiinkin.

– Minulle tärkeintä oli remontin lyhyt kesto sekä se, että Fira esitteli suunnitelmat yksityiskohtaisesti. He informoivat asukkaita hienosti jokaisessa työvaiheessa. Saimme jopa infokansiot, joissa kerrottiin perusteellisesti, mitä tullaan tekemään missäkin aikataulussa, Tarja kertoo.

– Asuntojen piti olla tyhjät 12.8., ja kaksi viikkoa myöhemmin pääsimme muuttamaan takaisin. Todella nopeaa toimintaa! Fira informoi asukkaita eri työvaiheista myös sähköpostitse. Jos heräsi kysymyksiä, niihin vastattiin nopeasti, Tarja toteaa.

Lopputulos oli odotusten mukainen

Tarjalle putkiremontin teko oli tärkeää, koska hänellä saattaa olla jossain vaiheessa edessä muutto ja on eduksi, että putkiremontti nyt on tehty ja putket toimivat. Remontti sujuikin niin hyvin, että Tarja suosittelisi Firaa muillekin.

Pakkohan minun oli kehua Firaa

– Putkiremontin myötä on pelko poistunut. Jos joutuisin muuttamaan, saisin asunnon varmasti helpommin kaupaksi, kuin jos putkiremontti olisi vielä edessä. Lopputulos oli odotusten mukainen ja asukkaat saivat jopa päättää itse kylpyhuoneen järjestyksen, eli mihin esimerkiksi WC-istuin, suihku ja lavuaari tulevat. Saimme myös valita haluamamme laatoitukset, Tarja hymyilee.

– Olen kaikin puolin tyytyväinen Firan työhön. Eräs ystävätärkin soitti taannoin ja kertoi, että heille on tulossa putkiremontti. Pakkohan minun oli kehua Firaa ja suosittelinkin ottamaan heihin yhteyttä, Tarja päättää.

Minulle tärkeintä oli remontin lyhyt kesto sekä se, että Fira esitteli suunnitelmat yksityiskohtaisesti.

Tarja Rikman
1 Suunnittelussa
2 Rakenteilla
3 Valmistunut

Ota yhteyttä

Sami Kokkonen

Johtaja | Putkiremontit ja asuntokorjaukset

+358 400 204 250 sami.kokkonen@fira.fi