Tiedote

26. maaliskuuta 2021

Henri Mämmi Firan liike- ja toimitilarakentamisen vetäjäksi

DI Henri Mämmi on aloittanut maaliskuussa Fira Oy:n liike- ja toimitilarakentamisen linjajohtajana. Linjan tilauskanta on vahva, ja useita mielenkiintoisia hankkeita käynnistymässä.

Sotkamolaislähtöisen Henrin tie vei aikoinaan Kainuusta Espoon Otaniemeen opiskelemaan Teknilliseen korkeakouluun (nykyinen Aalto-yliopisto) rakentamisen johtamista. Vankka kokemus liike- ja toimitilarakentamisen parista on karttunut niin Lehdolla, Hartelassa kuin NCC:llä.

Kaikki urakkamuodot ovat tulleet työuralla tutuiksi ja Suomen ensimmäistä talonrakentamisen allianssisopimusmallia Henri oli luomassa vuonna 2011. Isoimpia hankkeita ja virstanpylväitä uralla ovat olleet PJ-urakat; Sellon kauppakeskushanke Espoossa sekä Meilahden Kolmiosairaala, jotka kummatkin palkittiin Vuoden Työmaa -palkinnoilla. Myös elinkaarihankkeiden tarjousten vetäminen on tullut tutuksi. Viimeiset neljä vuotta Henri on keskittynyt KVR-urakoihin, jotka ovat sisältäneet myös laajat suunnittelunohjauksen vastuut.

Asiakasymmärrys keskiössä

– On hienoa päästä tutustumaan ja tekemään yhteistyötä firalaisten ja asiakkaidemme sekä kumppaniemme kanssa. Firan liike- ja toimitilarakentamisen linja on ollut hyvin kilpailukykyinen suhteessa vallitsevaan markkinatilanteeseen. Linjan tilauskanta on vahva ja meillä on parhaillaan myös haussa osaajia useisiin eri rooleihin, Henri kertoo.

Käynnistymässä on muun muassa Firan historian ensimmäinen elinkaarihanke yhdessä Caverionin kanssa. Kyseessä on Stadin ammatti- ja aikuisopiston Myllypuron kampus, jossa opiskellaan tulevaisuudessa rakennus- ja talotekniikkaa.

Jatkuva uuden oppiminen ja uudet palveluliiketoimintamallit kiehtovat Henriä ja hän uskoo vahvasti yhdessä tekemisen voimaan. Hän painottaa myös asiakasymmärryksen merkitystä.

Asiakasymmärrys on ollut itselleni aina todella tärkeää

Henri Mämmi

– Asiakasymmärrys on ollut itselleni aina todella tärkeää, sen merkitystä ei voi korostaa liikaa. Firan BtoB-asiakkaiden suositteluindeksi (NPS +61) on erinomainen, ja asiakastyytyväisyys kasvoi edellisvuodesta. Se kertoo, että asiakkaisiin on todella haluttu panostaa, Henri toteaa.

Lisätietoja:

Fira Oy
Henri Mämmi, liike- ja toimitilarakentamisen linjajohtaja
puh. 050-346 9076
henri.mammi@fira.fi

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Henri Mämmi

Henri Mämmi

Johtaja | Toimitilarakentaminen

+358 50 346 9076 henri.mammi@fira.fi