Uutinen

17. maaliskuuta 2022

Uusia kohteita Postipuiston luonnonläheiselle alueelle – kodit nyt varattavissa

Postipuiston Hehku yhdistää kaksi maailmaa, puiston kaupungissa ja kaupungin puistossa, mahdollistaen urbaanin ja luonnonläheisen asumisen
Uusia kohteita Postipuiston luonnonläheiselle alueelle

Pohjois-Pasilan Postipuiston alueelle kohoava asuinkortteli Postipuiston Hehku tarjoaa hyvät liikenneyhteydet, läheiset palvelut sekä luontorikkaan ympäristön Helsingin risteyskohdassa. Postipuiston Hehkuun kuuluu kaksi asunto-osakeyhtiötä, As Oy Helsingin Eloisa ja As Oy Helsingin Idylli, joiden ennakkomarkkinointi on alkanut. Asuintalot rakentaa Fira Oy, ja niiden arvioidaan valmistuvan 2023-2024 vaihteessa.

Helsingin Eloisa on kuusikerroksinen, 59:n huoneiston moderni kerrostalo, joka nousee korttelin kulmaan Postiljooninkadun ja Leimasinkadun risteykseen. Talon eteläjulkisivulta aukeaa aukeaa upea näkymä kohti kaupunkia. Helsingin Eloisan tilat on suunniteltu toimivaan elämiseen, kattaen saunaosaston, suojaisen terassin, pesulan ja kuivaushuoneen, turvallisen pyörävaraston sekä lämmitetyt säilytystilat. Lisäksi sekä autoille että moottoripyörille löytyy paikoitus viereisestä parkkihallissa. Yhteisessä kerhohuoneessa onnistuvat niin etätyöt kuin kokoontumiset. Samalla korttelipihalla sijaitsevassa Helsingin Idyllissä on 26 kodikasta asuntoa viidessä kerroksessa monenlaisiin tarpeisiin. Kotitaloja yhdistää ainutlaatuinen korttelipiha, jonka inspiraationa on ollut metsäinen aukio, jolla polut risteävät. 

Puisto kaupungissa, vai kaupunki Puistossa?

”Postipuiston Hehku yhdistää kaksi maailmaa, puiston kaupungissa ja kaupungin puistossa, mahdollistaen urbaanin ja luonnonläheisen asumisen. Sen umpikorttelit muodostavat suuria, vehreitä korttelipihoja ja jonka halki kulkee viihtyisä kävelykatu. Kodin ostajille on myös tarjolla erittäin hyvät lainaehdot – asukkaat saavat peräti kolme vuotta lyhennysvapaata talon valmistumisesta”, kertoo Firan kuluttajamyyntipäällikkö Ayala Maimon.

Uusi luonnonläheinen ja urbaani kaupunginosa

26 hehtaarin Postipuisto rajautuu pohjoisessa Metsäläntiehen, idässä Veturitiehen ja lännessä Keskuspuistoon. Sen läheisyydessä sijaitsevat niin Ostoskeskus Tripla kuin Pasilan, Ilmalan ja Käpylän juna-asemat, ja asukkaat pääsevät nauttimaan luonnosta suoraan kotiovelta. Myös lapsiperheille on myös luvassa iloisia uutisia, sillä alueen paviljonkipäiväkoti otetaan käyttöön tänä vuonna. Seutu kehittyy vauhdilla – vuoteen 2030 mennessä Pohjois-Pasilan asukasluvun arvioidaan olevan yli 12 000 ja alueen tarjoavan yli 2000 työpaikkaa.

Postipuiston Hehkun taloyhtiöiden lisäksi Fira rakentaa parhaillaan alueelle ryhmärakennushankkeena toteutettavaa asuinkerrostaloa sekä kaikille alueen asukkaille yhteiskäyttöön tulevaa Postivarikko-yhteisötaloa. Postivarikko aukioineen muodostaa rennon tapaamispaikan ja alueen aktiivisen keskuksen, joka kannustaa yhdessä tekemiseen. Lisäksi Postipuiston alueelle on jo valmistunut Firan rakentamana kaksi vuokrataloyhtiötä.

Lisätiedot ja asuntojen varaukset:
Ayala Maimon
Kuluttajamyyntipäällikkö, Fira Oy
040 524 9600
ayala.maimon@fira.fi

FIRA
Fira on rakennusalan uudistaja, joka rakentamisen keskiössä on ihminen sekä mahdollisuudet uusille liiketoiminnoille. Rakennamme fiksummin: kustannustehokkaasti, ennakoidusti ja todellista tarvetta palvellen. Meillä on pitkä kokemus asuinrakennushankkeiden toteuttamisesta sekä yksityisasiakkaille että asuntorakennuttajille ja institutionaalisille sijoittajille. Fira on merkittävä rakentaja pääkaupunkiseudulla ja konsernin liikevaihto oli 250 milj. euroa vuonna 2020. Fira työllistää noin 300 ihmistä. Edellisten kohteidemme asukastyytyväisyys on yli 4/5.

Lue lisää: fira.fi

Jaa artikkeli