Oppimisympäristöt Toimitilarakentaminen

Acre Works K3

Tilaaja

Aalto-yliopistokiinteistö Oy

Vuosi

‍2021-2022

Laajuus

9451 brm2

Sijainti

Espoo

Urakkamuoto

Allianssi

Tulevaisuuden tiedekortteli

Aalto-yliopisto Works K3-hanke käynnistyi helmikuussa 2021, ja se valmistui loppuvuodesta 2022. Hanke toteutettiin allianssiurakkana. 

K3 on osa suurempaa kampuskehityssuunnitelmaa, jossa yliopiston toimintoja keskitetään kampuksen laitamilta kohti ydinkampusta. Aalto-yliopisto Works K3 -hanke käsitti Puumiehenkuja 5:n peruskorjauksen sekä yhden siiven purkamisen ja uudisrakennuksen rakentamisen.

Hankkeessa korostui erityisesti asiakaskokemus ja kyky löytää luovia ratkaisuja ongelmiin. Firan tuotantojohtaja Jyrki Sivénin mukaan hankkeessa työskentelevät henkilöt olivat erityisen motivoituneita ja osoittivat perehtyneisyyttä hankkeeseen.

Aalto-yliopisto Works –kortteli on saanut nimensä sen erilaisten työpajamaisten tilojen ainutlaatuisesta yhdistelmästä, jonka on tarkoitus viedä yhteistyön ja coworking-tilojen tarjoamat mahdollisuudet uudelle tasolle.

Tilojen käyttäjinä ovat Insinööritieteiden korkeakoulu (ENG), Sähkötekniikan korkeakoulu (ELEC), Design Factory, Startup Sauna ja Aalto Ventures Program.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Kokonaistyytyväisyys

4,4

Helppous ja vaivattomuus

74

NPS (Suositteluaste)

Tila

1 Suunnittelilla
2 Rakenteilla
3 Valmistunut

Kysy lisää

Henri Mämmi

Henri Mämmi

Johtaja | Toimitilarakentaminen

+358 50 346 9076 henri.mammi@fira.fi