Tiedote

6. huhtikuuta 2022

Firan vuosi 2021: Vahva tekeminen jatkui

Rakentamisen palveluyhtiö Fira Oy:n vuosikatsaus ja ensimmäinen vastuullisuusraportti on julkaistu.

Fira teki vuonna 2021 jälleen vahvan tuloksen, ja onnistumisen vetureja olivat erityisesti asuntorakentaminen ja toimitilarakentaminen.

Fira Oy:n liikevoitto pysyi vuonna 2021 edellisvuoden tasolla ollen 7,8 miljoonaa euroa (7,9 miljoonaa euroa vuonna 2020). Liikevaihto laski vuonna 2021 jonkin verran edellisvuodesta ja oli 225,4 miljoonaa euroa (248,6 miljoonaa euroa vuonna 2020). Tilauskanta kasvoi odotusten mukaisesti huipentuen loppuvuoteen. Firan asuntorakentamisen ja toimitilarakentamisen linjat tekivät erityisen vahvan tuloksen. Koronaviruspandemian jatkuminen heijastui modernisointi- ja putkiremonttilinjoihin yleisenä epävarmuutena ja asunto-osakeyhtiöiden viivästyneenä päätöksentekona.

− Hyvän tuloksemme takana on pitkäjänteinen työ ja panostukset ennustettavuuteen, riskienhallintaan sekä tiedolla johtamiseen ja ajantasaiseen tilannekuvaan. Rakentamisen palveluyhtiönä haluamme luoda asiakasarvoa ja olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Siksi olen erittäin iloinen erinomaisesta asiakastyytyväisyydestä kertovasta NPS (Net Promoter Score) -tuloksestamme, joka oli jälleen korkealla tasolla, +62. Kiitos erinomaisesta vuodesta kuuluu sitoutuneille ja osaaville firalaisille sekä asiakkaillemme, kumppaneillemme, omistajille ja hallitukselle. Suuntaamme katseemme tulevaan vahvassa tuloskunnossa, toteaa Fira Oy:n toimitusjohtaja Jari Koivu.

Fira Oy julkaisi vuodelta 2021 myös ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa. Firan tavoitteena on auttaa asiakkaitaan pienentämään hiilijalanjälkeään. Fira kehittää myös oman toimintansa vastuullisuutta ympäristön, sosiaalisen vastuun, taloudellisen vastuun sekä hyvän hallinnon näkökulmista.

Firan vuosikatsaukseen ja vastuullisuusraporttiin 2021 voi tutustua osoitteessa:
https://www.fira.fi/vuosikatsaus-2021

Lisätietoja:

Fira Oy

Toimitusjohtaja Jari Koivu
p. 040 502 4268
email: jari.koivu@fira.fi

CFO Perttu Piilo
p. 040 525 8250
email: perttu.piilo@fira.fi

Viestintä- ja markkinointipäällikkö Kukka Eerola
p. 040 569 8715
email: kukka.eerola@fira.fi

Jaa artikkeli