Uutinen

4. joulukuuta 2020

Fira rakentaa 16-kerroksisen asuintalon kehittyvälle Vermonniityn alueelle

Kohteeseen syntyy yhteensä 98 uutta asuntoa sekä 100 m2:n liiketila.
Majurinkatu 19 - Espoon Asunnot

Fira Oy ja Espoon Asunnot Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen 16-kerroksisen asuintalon rakentamisesta Majurinkadulle Vermonniittyyn. Kohteeseen syntyy yhteensä 98 uutta asuntoa sekä 100 m2:n liiketila. Rakentaminen aloitetaan vielä tämän vuoden puolella joulukuussa ja kohteen on arvioitu valmistuvan 2023.

– Teemme ensimmäistä kertaa Espoon Asuntojen kanssa yhteistyötä ja innolla odotamme, mitä yhteistyö tuo tullessaan. Olemme erittäin iloisia luottamuksesta, ja odotamme yhteistyön jatkuvan vielä pitkään tämän kohteen valmistumisen jälkeen, kertoo Firan projektipäällikkö Ville Huuppola.

Espoon Asunnot Oy:lle kohde on ensimmäinen korkean rakentamisen kohde ja Firalle toinen. Firan ensimmäinen korkean rakentamisen kohde valmistuu kesällä 2021 Kontulaan Keinulaudantielle ja sieltä ammennettuja oppeja ja kokemusta siirretään tähän projektiin. Fira vastaa kohteen kokonaisvastuusta ja suunnittelusta. Pääsuunnittelija Mari Matomäki Arkkitehtitoimisto Hedman & Matomäki Oy:stä on vastannut rakennuksen suunnittelusta.

Fira Oy tarjoaa laadukasta rakentamista vankalla kokemuksella ja kustannustehokkailla ratkaisuilla. Kohde toteutetaan ARAn 40 vuoden pitkällä korkotuella. Kohteessa hyödynnetään myös asennusvalmiita ja massaräätälöitäviä kylpyhuonemoduuleita. Fira Modulesin tehdasvalmiita kokonaisuuksia hyödyntämällä saavutamme mittavia hyötyjä niin rakennusten omistajille, suunnittelijoille ja rakentajille kuin asukkaille. Moduuleissa yhdistyvät kylpyhuoneen, talotekniikan ja älyominaisuudet, joiden ratkaisut ovat yksilöitävissä.

Majurinkatu 19 on keskeisellä sijainnilla Vermon uudella kaava-alueella. Lähivuosina voimakkaasti kehittyvälle alueelle nousee yli 5000 asuntoa, ja loistavien palveluiden lisäksi alue sijaitsee tulevan Raide-Jokerin varrella.

Lisätietoja:

Topi Laine, Johtaja, asuntorakentaminen
p. 0400792492, topi.laine@fira.fi

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Topi Laine

Johtaja | Asuntorakentaminen

+358 400 792 492 topi.laine@fira.fi