As. Oy Liusketie 2:n korjaushankkeen avoimet ovet 21.5.2024

Klo 17 – 19

Tule tutustumaan taloyhtiön laajan korjaushankkeen lopputuloksiin ja kuulemaan tarkemmin hankkeen opeista ja erityispiirteistä

 

Arvoisa Pihlajamäen alueen taloyhtiön isännöitsijä/hallituksen jäsen,

As. Oy Liusketie 2 on toteuttanut mittavan peruskorjauksen vuosina 2023 ja 2024. Putkiremontin lisäksi yhtiössä on kunnostettu yleiset tilat ja uusittu vesikatto sekä toteutettu energiaremontti (lämmöntalteenotto- ja aurinkosähköjärjestelmä) ja hissiremontti, johon on myös sisältynyt hissien jälkiasennuksia. Korjaushanke on herättänyt mielenkiintoa lähialueella, joten taloyhtiön hallitus on päättänyt järjestää avoimien ovien tapahtuman, johon olette tervetullut mukaan.

Tapahtuma on tarkoitettu Pihlajamäen alueen taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille. Olette lämpimästi tervetulleita 21.5.2024 klo 17–19 välillä tutustumaan korjaushankkeen onnistuneeseen lopputulokseen ja erityispiirteisiin.

Pyydämme ystävällisesti isännöitsijöitä välittämään kutsun eteenpäin Pihlajamäen alueen (00710) taloyhtiöiden hallituksille. 

As. Oy Liusketie 2:n lisäksi tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat Retta Isännöinti, Eerika Consulting Oy sekä Fira, jotka vastasivat peruskorjaushankkeen toteuttamisesta. Taloyhtiön pihassa on tapahtuman infopiste, josta löytyy opasteet kiinteistössä oleville esittelypisteille, joilla voi tutustua tarkemmin korjaushankkeeseen.

Jotta osaamme varautua sopivasti vierailijoihin, niin pyydämme ystävällisesti ilmoittautumista oheisen lomakkeen kautta.

Paikka:
Liusketie 2, Helsinki 00710 Helsinki – katso reittohjeet

Aika:
Klo 17-19

Ilmoittaudu ja varmista paikkasi – mukaan mahtuu 100 ensimmäistä

Tapahtuman järjestävät

Lisätietoja

Jukka Koivisto

Asiakkuusjohtaja | Putkiremontit ja asuntokorjaukset

+358 400 981 320 jukka.koivisto@fira.fi